BLOGGAAJIEN WHATSAPP - RYHMÄ

Eräs tuttu bloggaaja Inka laittoi mulle maanantaina viestiä ja ehdotti, että lähtisin mukaan kehittämään Whatsapp - ryhmää bloggaajille. Nyt ihan alussa pitäis kuitenkin saada porukka kasaan, jotta koko ideaa voi edes viedä eteenpäin. Me toivottais, että löydettäis suht saman ikäisiä (eli noin 16-19-vuotiaita) blogia pitäviä ihmisiä, jotta ajatusmaailmat jotenkin kohtais ja tultais juttuun hyvin. Löytyisköhän sieltä ruudun toiselta puolelta siis ketään kiinnostuneita? 

Kaikkein parhaimmassa tapauksessa saatais kasaan ryhmä iloisia ja aktiivisia blogimaailmassa pyöriviä nuoria, joiden kesken jaetaan niin postausideoita kuin muitakin bloggailuun liittyviä asioita ja miksei tietysti muitakin juttuja. Muutama on jo osoittanut kiinnostuksensa ideaa kohtaan, mutta nyt heitänkin pallon teille ja pyydän mukaan haluavia esittelemään itsensä ja bloginsa lyhyesti kommenttiboksissa :-) 

Tuun varmasti myöhemmin kirjoittelemaan asiasta lisää, jos ryhmä saadaan kokoon ja kaikki menee muutenkin hyvin. Palataan asiaan siis toivottavasti myöhemmin!