COLOR WOW - HIUSTEN TYVIKASVUN PELASTUS

Heippa pitkästä aikaa! Pidemmittä puheitta suoraan postauksen aiheeseen, elikkäs tällä kertaa luvassa pieni tuotevinkki/esittely...
Jo talvella ostin Nellin suositteleman Color wow - tyvipuuterin. Ostoksen tarkoituksena oli siis saada hieman pidennettyä tyven värjäysväliä, sillä mun hiukset kasvaa nykyään todella nopeasti, joten tyveä saisi olla kokoajan värjäämässä. Siispä ihan hiusten kuntoakin ajatellen päädyin kokeilemaan tuotetta.

Color wowin käyttökertoja on kertynyt tähän mennessä jo kymmeniä, enkä ole vieläkään pettynyt!

Olin alussa hieman epävarma tän käyttämisen suhteen, sillä oon tosi huono kaikissa tällasissa jutuissa ja ajattelin, että puuterin levittäminen olisi tosi hankalaa, mutta ei se ollutkaan. Ja vaikka  puuterimaista väriä levitetään tyveen oikeastaan vähän samalla tavalla kuin luomiväriä luomille, ei väri ole päivän mittaan lähtenyt varisemaan esimerkiksi kasvoille ollenkaan. Tyvipuuteri pysyy siis päässä seuraavaan pesukertaan asti oikein mainiosti.  Kaikenlisäksi värin levittämisessä ei kestä kovinkaan kauaa!
 Tuotteesta löytyy useita eri sävyjä, mutta mulle suositeltiin tuota kaikista tumminta, oikeastaan siis mustaa sävyä, sillä tyveni on värjättynä tällä hetkellä sen värinen. En muista tämän kyseisen tyvipuuterin hintaa, mutta väriä on paketissa riittoisasti, joten se ei nopeasti todellakaan kulu.

Tossa alapuolella on kaksi ensimmäistä kuvaa tyvikasvusta ennen Color wowin laittoa ja viimeinen sen laiton jälkeen. Kuvat eivät onnistuneet ihan toivotulla tavalla, mutta toivottavasti ne ajavat asiansa edes jotenkin. Kuvienottohetkellä maantienharmaa tyvikasvuni ei ollut vielä kasvanut kovinkaan järkyttäväksi, mutta eron kuvien välillä kuitenkin huomaa!

ENNEN: 
   


JÄLKEEN:
Color wow -tyvipuuteri on ainakin mun kohdalla ollut todella hyvä löytö ja se on pelastanut monena aamuna! Suosittelen ihmeessä kokeilemaan, jos kamppailette nopeasti kasvavien hiusten kanssa tai haluatte muuten vaan pidentää kampaajalla käyntien väliä ja samalla jopa säästää rahaa :-)