ELÄMÄ ILMAN RIPSIENPIDENNYKSIÄ

Tällä kertaa päätin ihan oikeesti luopua niistä ihanan helpoista ripsienpidennyksistä oikeestaan aikalailla sen takia, että en halua kuluttaa kaikkia rahoja niiden ylläpitoon. Kaiketi se tauko tekee nyt ihan hyvää myös omille ripsillekin. Rehellisesti sanoen, kun olin ottanut pidennykset pois viime viikolla, mulla tuli melkein kyyneleet silmiin itseä peilistä katsoessani.. Niin pinnalliselta kun se kuulostaakin! Te, jotka ootte joskus edes kokeilleet räpsyjä tai peräti jääneet niihin pidemmäksi aikaa koukkuun (kuten minä) tiedätte varmasti kokemani fiiliksen.. Nyt oon onneksi jo tottunut, vaikka toki  edelleen ikävöinkin pidennyksiä tosi paljon!
Nyt mut voikin bongata oikeestaan mistä vaan monen monta kertaa ilman mitään silmämeikkiä, koska oon vaan niin laiska niiden suhteen. Ja toisekseen, en oikein tiedä mikä ripsiväri on hyvää, sillä mun entinen luottoripsarikin osoittautuikin huonoksi, kun se alkoikin varisemaan ja hankautumaan pois. Lopputuloksena päivän päätteeksi mun silmänaluset oli mustahkot ihan vaan ripsarin takia. Hakusessa ois siis kiva ripsiä pidentävä ja tuuheuttava, sekä vielä hyvin pysyvä ripsiväri. Onko kellään mitään ehdotuksia?
Koska oon lähiaikoina alkanut käyttämään silmälaseja päivittäin ihan koulussakin, nuo kehykset naamalla vievät ehkä vähän huomiota pois ''alastomilta'' tuntuvista silmistäni. Enkä muutenkaan koe hirveää laittautumista tai meikkailua arkipäivinä juurikin kouluun niin tärkeäksi, joten mielummin nyt nukun aamuisin pidempään, kuin että kuluttaisin aikaani ripsien taivuttamiseen tai ripsarin ja eyelinerin laittoon.
Muutamasta eri blogista oon nyt lukenut risiiniöljyn vaikutuksesta ripsienkasvuun, joten ajattelin jossain välissä hankkia sitä luontaistuotekaupasta ja kokeilla, saisko sen avulla mun omiin ripsiin jonkinlaista pituutta lisää. Öljy ainakin kuulostaa lupaavalta, sillä monet muut ovat sillä saaneet hyviä tuloksia aikaiseksi. Jos ja kun saan hankittua sen tässä lähiaikoina, voisin siitä vaikka kirjoitella tänne vielä vähän lisää, varsinkin jos tulokset ovat oikeesti niin hyviä, mitä muut ovat antaneet olettaa. En kai vaan ole mainoksen uhri?! 

Muunlaisia kuulumisia luvassa toivottavasti pian asukuvien merkeissä :-)