ELOKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Kuun alussa käytiin Nellin kanssa pitkästä aikaa tsekkaamassa leffa nimeltä Bad Moms ja tykättiin siitä molemmat! // Jo aiemmin täällä näkynyt tekemäni herkku. Helppo reseptivinkki löytyy pari postausta taaksepäin, jos joltain on mennyt tää ohi. // Vihdoin oon päässyt eroon melkein kaikista lukiokirjoista. Kotona Kouvolassa tosin odottaa vielä pari kirjaa, jotka toivottavasti saavat uudet omistajansa pian. // Yks selfie tähän väliin..  

Liput Susijengin peliin check! Reissu tosiaan toteutui viime viikolla, mutta tässä vaiheessa oltiin vasta suunnittelemassa kyseistä kesän vikaa viikonloppua :-)  // Elokuun aikana oon myös innostunut lähtemään tsekkaamaan paria pesäpallopeliä. Ihan hauskaa sekin, vaikka välillä kesä-iltojen kylmyys yllätti mut katsomossa, vaikka kuinka oli mukamas pukeutunut kunnolla! // Maailman rakkain hauvavauva ♥ Mulla on nyt jo ikävä tuota pientä.. // Nopeasti tuli se päivä, kun sain kämpän avaimet käsiini. Siitä lähtien täällä ollaankin aherrettu jo moneen otteeseen ja tällä hetkellä näyttää jo aika hyvälle paria isompaa puutosta lukuunottamatta. 

Oli ihana viettää iltaa Janin tupareissa ja nähdä kavereita, keitä ei ollut nähnyt hetkeen. Suurin osa tais jatkaa matkaansa baariin, mutta mä kuitenkin lähdin suoraan kotiin, sillä seuraavana aamuna odotti Ikeareissu. // Yks kesän upeista illoista :-) // Tuulin kanssa Burger Kingissä herkuttelemassa. Hampurilaiskiintiö on tällä hetkellä aika täynnä, pakko myöntää... // Kotikotona kaappien tyhjennystä ja siivousta muuttoa varten.  

Mun läksiäisilta reilu viikko sitten. Tosiaan suht pienellä porukalla vietettiin läksiäisiä tässä meillä ja myöhemmin kaupungilla. Oli kyllä hauska ilta, vaikka ihan kaikki eivät paikalle päässeetkään! Toi eka kuva on yks mun kesän suosikeista! // ... Ja tässä taas pääsin kuvaan yhden mun lemppari pariskunnan kanssa, haha. // Ihanat tytöt, pus ♥ // Yksi lahtelainen ja toinen tuleva sellainen! Oon niin onnellinen jos kaikki menee hyvin ja saan tuon blondin tänne mun lähelle vielä tän vuoden puolella. Vaikka ei Kouvolakaan nyt kovin kaukana ole, mutta kuitenkin ;-) 

Pieni unikaveri :-) // Voin sanoa, että pelkkä keittiön kuntoon laitto ja astioiden, sekä muiden tavaroiden asettelu kaappeihin oli jo yks tosi iso työmaa.. // Äiti ja Nelli tosiaan tuli kasaamaan mulle tänne ruokapöydän, mutta noh, kaikki ei tosiaan mennyt ihan niin kun piti :-D Mua snäpissä seuraavat varmaan ehtikin bongata mitä pöydälle lopulta tapahtui... Uutta odotellessa! // Pöydälle tapahtuneen vahingon takia muuttopizzat syötiin tällä kertaa lattialla. 

Onnibussia odotellessa. Viime viikolla tuli kyseisellä menopelillä matkusteltua ihan huolella, mutta ei siinä mitään. // Perjantaina ehdin käydä laitattamassa tukan kuntoon ennen koulun alkua. Pakko sanoa, että oon viihtynyt tässä lyhyemmässä mallissa erittäin hyvin ja oon niin tyytyväinen, että uskalsin aikanaan lyhentää latvoista aikaisempaa reippaammin. //  Vihdoin koitti se aiemminkin mainitsemani kesän viimeinen viikonloppu, jolloin oltiin pläänätty lähtevämme Helsinkiin Tuulin ja poitsujen kanssa. Lauantai meni kaupungilla kierrellessä, hotellilla chillatessa ja Espoossa koripalloa katsellessa, minkä jälkeen lähdettiin hotellin kautta Helsingin yöelämään. // Kuvasaldo viikonlopulta on säälittävä, mutta kuten eilen todettiin, meillä oli oikeesti just niin hauskaa, että kuvienkin otto unohtui täysin! Niin kiva lopetus tälle kesälle :-) 

Eräs päivä eksyin keskustassa kiertelemään kauppoja ja rakastuin aivan täysin tuohon H&M:n vaaleanpunaiseen bomberiin. Ostolakossa olevaa ja opiskelijabudjetilla elävää hinta ei kuitenkaan niinkään miellyttänyt, joten harmikseni kuuntelin tällä kertaa sydämeni sijaan järkeä ja päätin jättää takin kauppaan. Onneksi kaapissa on kuitenkin vihreä lähes vastaava, vaikka oishan tuonkin värinen ollut niin kiva.. // Ensimmäinen aamupala omassa kodissa (tottakai lattialla..). Saisimpa pian sen ruokapöydän, eikä sohvakaan olis pahitteeksi :-D // Nättejä kukkia kotipihassa. // Eilispäivä kului tuon tyypin kanssa Lahdessa. Seuraavaks nähdäänkin sitten joulukuussa.. ♥ Meidän onneksi kuitenkin kaikenmaailman sovellukset Whatsapista Snäppiin on keksitty, eikä yhteydenpito ja kuulumisten vaihto tuu olemaan vaikeeta vaikka toisistamme kaukana hetki ollaankin :-)