ELOKUUN PUHELINKUVATElokuun alussa mulla alkoi autokoulu! Ekan teoriatunnin jälkeen hymyilytti ja kyllä oikeastaan edelleenkin tykkään käydä siellä. Vielä ois 3-4 tuntia teoriaa jäljellä ja sitten vielä ne ajotunnit. // Yks ilta mietittiin mihin mentäis, tuloksena päädyttiin Käyrälammelle nätin auringonlaskun aikaan. // Vaikka tuo otus on ollut mun elämässä jo yli kahdeksan vuotta, en silti lakkaa ottamasta kuvia siitä // Vaatekaappien siivouksen jälkeen ryhdyin myymään omia vaatteitani pois mun fb:n puolella. Kivasti on vaatteet/asusteet löytäneet jo uusia koteja, mutta edelleen kannattaa käydä tsekkaamassa, josko löytyisi jotain mieluisaa. En pyydä mistään muutamaa euroa enempää, sillä haluaisin noista vaan eroon. Mut löytää siis Facesta nimellä Petra Anniina Laherto.
Aquapark -päivä! Tästähän mä tein ihan omankin postauksen aiemmin, joten sieltä löytyy parempia kuvia :-) Ihana tapa viettää kuumaa kesäpäivää, vaikka Weekendit jäivätkin välistä.
Vuosien jälkeen saatiin eräs sunnuntaipäivä idea lähteä ajelemaan kohti meidän kesämökkiämme. Siellä meitä vastassa olikin mummu, jota oli ihana nähdä! // Mökkipihassa napattiin myös kuvat tuosta rennosta asusta. // Ja samalla reissulla käytiin vielä Veturin kautta tankkaamassa Sinuhen wrapit masuun. Ajeltiin yhteensä varmaan 2-3h ympäri ämpäri. 
Viimeinen lomapäivä ja mä heitin tosiaan talviturkin vasta tolloin... Uintireissu päättyi kuitenkin yhtäkkiseen sateeseen, vähän tuli kiire pakata kamat ja kipittää autolle! // Ensimmäinen koulupäivä oli helteinen, mutta mulla oli mielessä jo tuleva syksy ja talvi. Vilassa on ihania takkeja, mutten ainakaan vielä oo raaskinut tuhlata, koska on ollut pieni säästökuuri Tallinnan kauppoja varten. // Uusi hajuvesi ois tarkotus ostaa laivalta, mutten osaa päättää minkä haluaisin. Muutamaan otteeseen oon kuitenkin kierrellyt Sokoksella ja haistellut useita yksilöitä, joten ehkä mä lauantaina jonkun kivan taxfreesta nappaan mukaan. // Ihanan lämmin ilta ja Oskun lenkitystä. 
Alinan läksiäiset! Neiti suuntasi siis Texasiin hetki sitten viettämään vaihtovuotta, mikä on musta ihan huippua ja rohkeaa. En itse varmaankaan kykenisi samaan, joten arvostan kaikkia vaihtareita suuresti! Illalta olisi ollut todella paljon muitakin kuvia, mutta ehkä niiden aika on joskus myöhemmin. // Pyöräilylenkki ruoka-ostoksia tekemään. // Ja kotiin tullessa väsäsin sitten taas kerran tätä, voi jestas, että tuo on hyvää.. // Hyppytornin rappusilla rääkkäämässä itseämme kera Nellin ja Aleksin. Huh, en ois uskonut, että tuo olisi niinkin rankkaa. 
Elokuussa on tullut istuttua monen monta hetkeä tai jopa tuntia optikolla, kun on autokoulun alkaessa pitänyt päivitellä silmälasien linssejä oikeisiin vahvuuksiin ja samalla tuli vihdoin hankittua piilaritkin. Vielä ois yhden kerran käytävä paikan päällä ja sitten ois kaikki kunnossa. // Tuo uusi suomalainen leffa, Elämältä kaiken sain ylitti mun odotukset olemalla hyvä! // Vikat auringonotto -hetket käsillä, paistaispa aurinko vieläkin niin kuumasti. En haluais, että tää rusketus lähtis vielä pois.. // Näteistä kukkasista oli pakko ottaa kuva. Voitte kuvitella, kuinka nopeasti mun puhelimen tallennustila täyttyy tällaisten ''turhien'' kuvien takia.Lenkkimaisemia viime viikolta, kun käveltiin Veturista kotiin :-) Enpä oo aiemmin ollut niin sporttisena esimerkiksi Bikbokissa, kuin tuolloin olin Nellin seurana. // Jälkifiilikset kotiin päästessä lenkkikaverin kanssa. Yhdessä jonkun kanssa on niin paljon hauskempaa lähteä lenkille tai muutenkin urheilemaan, vaikka toki joskus yksinolokin tekee hyvää! // Lähes pakollinen pukukoppiselfie, kun aikaa oli pakko kuluttaa ennen bussin tuloa. // Elokuu päättyi tänään lyhyeen koulupäivään, sekä kampaajalla käyntiin. Kiva päivä ja kiva kuukausi takana! Nyt kohti syyskuuta.