ELONMERKKEJÄ

Pidin vähän huomaamattani ja vahingossa reilun viikon tauon bloggailusta, vaikkei se todella ollut tarkoitukseni. Erinäisistä siihen johtavista syistä en tällä hetkellä halua alkaa avautumaan, mutta sanotaan vaikka näin, että kaikenlaista on tapahtunut. Ja toki kirjoituksiin valmistautuminenkin on ottanut ajasta oman osansa.

Tarkoitus oli tulla tämän pikkupostauksen merkeissä kertomaan, että elossa ollaan! Tänään starttasi yo-kokeiden loppusuora äikän esseellä ja hieman huonohkot fiiliksethän siitä jäi kokeen kysymysten aiheiden takia. Sain kuitenkin ihan okei -tasoisen esseen kasaan ja nyt sitten vaan kohti perjantain enkun koetta. Jäljellä olevat kielten ja psykan kokeet vähän pelottavat, mutta parhaani koitan tehdä, kuten tähänkin asti :-) Sen on riitettävä! 

Huomenna ajattelin kuvata vähän mun viimeisimpiä meikkiostoksia tänne blogin puolelle ja mahdollisesti tehdä muutamia muitakin blogiin liittyviä juttuja. Tällä hetkellä on kylläkin ehkä hieman postausideat lopussa, joten niitä otan mielelläni vastaan kommenttiboksissa!

 


Näihin kuviin ja tunnelmiin, laters!