ELOSSA OLLAAN

Heido! Mun elämässä ei oo viime postauksen jälkeen tainnut tapahtua mitään sellaista, mitä haluaisin täällä mainita, joten ei ihmekään, etten oo taas hetkeen saanut täällä blogissa mitään aikaiseksi. Intoa kyllä olis, mutten oo ehtinyt tai jaksanut ottaa mitään kuvia, enkä ilman niitä oo halunnut tulla postailemaan. Tänään kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja pyysin Aleksia napsasemaan muutamat kuvat tänne, jotta voin tulla päivittelemään jotain elonmerkkejä! 

Koeviikko on meneillään, mutta onneksi se on tällä kertaa vähän rennompi ja esimerkiksi perjantaina mulla oli vapaata. Heti vapaapäivän aamuna istahdin kampaajan penkkiin ja muutaman tunnin kuluttua peilistä katsoessa hiukset näytti taas oikein kivoilta ja paljon terveemmiltä, koska pitkästä aikaa annoin Nellin myös leikata latvoista ihan reippaalla kädellä. Leikkauksen lisäksi värjättiin mun tyvikasvu ja laitettiin pitkästä aikaa sekaan raitoja. Koeviikko jatkuu heti maanantaina ja kestää keskiviikkoon asti, mutten jaksa stressata niistä kokeista yhtään. Just nyt tässä Aleksilla ollessa kivojen tyyppien kanssa mulla ei oo mitään valittamista tai stressattavaa :-) 

Tsemppiä koeviikon kanssa kamppailijoille & ihanaa jo alkanutta lomaa abeille! :-) Ja teille muillekin oikein kivaa ensi viikkoa <3