EPÄONNISTUNEITA ASUKUVIA

Selailin tossa kuvia mun koneelta ja huomasin, että näitä (normaalisti) julkaisukelvottomia asukuvia on taas kertynyt varastoihin, vaikka ei tällä kertaa ehkä niin paljon kuin aiemmin :-D Siispä päätin nyt vaihtelun vuoksi näyttää teille taas vähän miltä asukuvauksien tulokset joskus näyttävät.. Toivottavasti nämä tekee edes jonkun maanantain vähän paremmaksi! Mua itseäni ainakin jo vähän huvitti.. 

Puhuminen just sillä väärällä hetkellä ei näytä kuvissa kauheen kivalle..  

Jostain kumman syystä etenkin tuolla kyseisellä kuvausreissulla näitä epäonnistumisia tuli tallennettua kuviin aiempaa enemmän. Tuo toinen käsi ilmassa -poseeraus oli kyllä ihan uus juttu, enkä oikein itsekään osaa sanoa mitä tuolla hetkellä yritin tehdä :-D  

Erittäin tuttu ongelma on hiusten asettelu varsinkin jos ilma on tuulinen.. Voi kuinka se ärsyttääkään, kun ne lentelevät naaman edessä eikä kuvista meinaa tulla mitään.. Voin vannoa tän olevan tilanne, joka ärsyttää myös siellä ruudun toisella puolella olijoita! 

Hiukset huonosti ja jalat solmussa :-D Hahah.. 

Tällainen näky on lähes jokaisella kuvaussessiolla nähtävissä, sillä musta räpsitään aina kuvia just silloin kun mä oon jo lopettanut poseerauksen ja tulossa katsomaan kuvia kamerasta. 

Tällaista tällä kertaa :-) Toivottavasti palataan taas pian postausten parissa!