EVERYDAY PICS



Yksi vähän isompi muutos tapahtui tammikuussa, kun sain vihdoin sen kauan kaipaamani ajokortin! Ennen autokoulua en kyllä ois ikinä voinut edes kuvitella itseäni ajamassa, mutta ihan hyvin oon omasta mielestäni pärjännyt tuolla liikenteessä näiden viikkojen ajan. Kortin saanti on helpottanut arkea huomattavasti. On ihanaa, kun ei tarvitse olla kenenkään kyydeistä riippuvainen tai ylipäätään miettiä niitä.




Mitäs muuta mulle sitten kuuluu? Noh, oon edelleen hieman nuhainen aikaisemman kuumeilun jäljiltä, mikä ärsyttää mua suunnattoman paljon, koska haluisin päästä takaisin siihen liikuntarytmiin, mikä mulla oli ennen flunssaa. Huomenna oon kyllä taas menossa spinning -tunnille pitkästä aikaa ja toivon, ettei se ole liian aikaista. Muuten mun arkipäivät ovat pyörineet lähinnä koeviikkoon ja tuleviin ylppäreihin valmistautuessa (ylläripylläri). Koeviikko onneksi vetelee jo viimeisiään, mutta ne tärkeimmät, ylioppilaskirjoitukset ovat vielä nurkan takana. Seinällä olevat psykan, enkun ja ruotsin lukusuunnitelmat muistuttelee asiasta joka päivä, mutta isompaa stressiä ei ainakaan vielä ole ollut näkyvissä. Uskon, että parin viikon päässä olevat kielten kuuntelut koituvat mulle kaikista suurimmiksi huolenaiheiksi. Mutta ei siitä nyt sen enempää, eiköhän näihin tunnelmiin ehditä palata kevään aikana vielä monen monta kertaa..




Oon vedellyt ympäriinsä lähinnä juoksuhousuissa, hupparissa ja Nikeissä, joten ei oo asukuviakaan tullut otettua.. Mulla on kuitenkin pitkästä aikaa tosi kova into bloggailun suhteen ja jos mulla vaan ois päivisin kuvaaja tässä lähellä, otattaisin asukuvia varmaan harva se päivä. Jospa tulevana viikonloppuna saisin taas otettua parit otokset :-) 




Myös yksi lukiovuosien kohokohdista, nimittäin penkkarit alkavat pikkuhiljaa lähestyä. Mulla on lähes kaikki päivää varten hankittuna, enkä malta odottaa! Siitä tulee varmasti ikimuistoista Jospa malttaisin myöskin pysyä erossa penkkarikarkeista.. 




Oon lähiaikoina miettinyt myös paljon kirjoitusten jälkeistä elämää. En tiedä miksi, mutta oon alkanut jo hamstraamaan muunmuassa astioita varastoihin. Jotenkin niiden ostamisesta tulee hyvä mieli, kun tietää, että ostos oli hyödyllinen, eikä rahaa mennyt hukkaan! Sain myös joulukuussa lahjaksi ihania Iittalan - ja Marimekon astioita, joihin oon täysin rakastunut.. 


Pieniä kuulumisia tällä kertaa, palataan taas pian :-)