FAKTOJA MINUSTA

Oon todellinen huulirasva - addikti, mutta siihen on syynsä: Muistaakseni kasiluokalla mun huulet alkoi jostakin syystä kuivumaan ihan hirveään kuntoon, jonka seurauksena oon tässä muutamien vuosien aikana kahlannut läpi kaikenmaailman niksit ja erilaiset huulirasvat. Nyt kestosuosikiksi on päätynyt Garmexin huulivoide ja sitä kuluukin päivässä paljon.

Ruotsi x3, Tallinna x2, Kreikka, Turkki, Espanja ja Englanti ovat ne maat, joissa olen pienen elämäni aikana saanut käydä.

Mulla ja mun muutamalla kaverilla oli ala-asteella bändi. Tai oikeastaan niitä oli useita, aina kun yksi hajosi, perustettiin uusi. Nimet oli milloin minkäkinlaisia ja eräs niistä sai inspiraationsa Stardollista. Mä soitin pääosin rumpuja, mutta tuli siltä oltua kerran laulajankin roolissa, vaikken siis osaa ollenkaan laulaa..


NEULE Vila FARKUT Bikbok TOPPI Veromoda KENGÄT Nike 
  Mun rakkaan iPhonen näyttö on tällä hetkellä aivan hajalla. Ensimmäiset säröt tulivat kesän alussa ja halkeamat kasvoivat entisestään, kun myöhemmin kesän lopulla lasinen meikkivoidepurkki tipahti suoraan näytön päälle. En kuitenkaan raaski korjata sitä. sillä se taitaa maksaa aikamoisia summia. Onneksi etukameran kohdalla ei vielä ole yhtäkään halkeamaa.

  En ole ikinä katsonut sekuntiakaan Leijonakuningasta tai Titanicia. Enhän oo ainoa?

♥ Rakastan ruskettumista ja ylipäätänsä rusketusta ja muunmuassa tämän takia kesä on ehdoton suosikkini! Onnekseni myös rusketun todella nopeasti.
♥ Olen jo hetken aikaa unelmoinut uudesta objektiivista ja tuon vanhan 50mm 1/8 putken myymisestä. Sen tilalle houkuttelisi hankkia Canonin 50mm 1/4, mutta katsotaan, katsotaan. Ainakin se luultavasti tulee olemaan seuraava kameraan liittyvä hankintani, tapahtuu se sitten kuukauden tai vuoden päästä!

♥ Multa ei olla ikinä jouduttu leikkaamaan mitään, enkä ole myöskään joutunut viettämään öitä sairaalassa lukuunottamatta syksyn 2012 pusutautitapausta, jonka varmaan mun matkassa nämä vuodet olleet lukijat saattavatkin edelleen muistaa, hyhhyh.

♥ Aina pikaruokaravintoloissa, kuten Hesessä ja Mäkkärissä käydessäni laitan ketsupin sekaan pippuria. Kotona kokkaillessani en kuitenkaan mausta ruokaani ikinä sillä. Toinen pikaruokaan liittyvä fakta on se, että tilaan aina kana-aterian. Oon maistanut vain kolmea muuta hampurilaista kanahampparin lisäksi.
  En oo kasvanut pituutta sitten seiskaluokan jälkeen. Oon kuitenkin tyytyväinen pituuteeni ja voisin mun puolesta jopa olla vähän lyhyempikin. Pituutta löytyy siis reilut 160 senttiä. 

♥ Pidän puhelinta lähestulkoon kokoajan äänettömällä, paitsi jos odotan jotakin tärkeää viestiä/puhelua. Muissa tapauksissa kännykkäni on äänettömällä varmaan yli 80 prosenttia ajasta. En myöskään tykkää puhua puhelimessa, vaan mieluummin lähettelen normiviestejä, sekä ääniviestejä Whatsapissa.

  Inhoan verta, piikkejä, neuloja ja kaikkea niihin liittyvää! Verikokeet on mulle vaikea paikka, mutta onneksi niitä ei olla jouduttu ottamaan pitkään aikaan. Pelkkä aiheesta puhuminen saa mut jo kananlihalle.