HEINÄKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Heinäkuu on ollut täynnä kaikkea superkivaa, vaikkei kännykällä ookkaan tullut otettua normaalia enempää kuvia. Kurkistetaan kuitenkin mitä sieltä löytyikään! 

1. Lähdössä vähän juhlimaan ja viettämään Artun läksiäisiä ennen inttiin lähtöä. Oli kiva laittautua työviikon jälkeen pitkästä aikaa kunnolla! 2. Paikan päällä kera yhden lempparin ♥ 3. Perheen kesken juhlistamassa loman alkua  Amarillossa. 4. Yks kesän hauskimmista muistoista, nimittäin Summer Up -viikonloppu! Lisää kuvia siitä löytää, kun kelaa muutaman postauksen taakse päin :-) 

1. Pitkästä aikaa treffattiin kunnolla Juulin kanssa ruoan ja shoppailun merkeissä. Viimeisenä käytiin vielä nauttimassa jälkkärit läheisellä rannalla ja chillattiin siellä hetki ennen kotiin lähtöä! 2. Vuokrasopimuksen kirjoitusreissulla käväistiin myös Mamma Mariassa pastoilla. Niiin huippupaikka. 3. Vähän lenkkimaisemia! 4. Tyttöjen kanssa matkattiin hetki sitten Lahteen asuntonäyttöön, syömään ja vähän ostoksillekin. Mun lompakkoa ajatellen en onneksi löytänyt mitään ostamisen arvoista :-D Hauskaa oli silti ja oli kiva saada tuo kolmikko kasaan pitkästä aikaa! 

 1. Helsinkipäivä aluillaan! Se aloitettiinkin Lintsillä laitteissa kierrellen. 2. Rannekkeet check :-) 3. Ekaa kertaa Sealifessa. Oli ihan siisti kokemus, vaikken yleensä niin kovin kiinnostu kalojen katselusta. 4. Kiertelyä keskustassa. Helsinki on kyllä tosi kiva kaupunki ja muistankin, kun pienempänä olin varma, että muutan sinne isompana. Noh, eihän Lahdestakaan oo kovin pitkä matka sinne :-) 

1. Perjantaipäivä Savonlinnassa aloitettiin shoppailulla. Löysin vihdoin kaipaamani urheilutrikoot ja vielä alennuslapun kera. 2. Mun ihana matkaseura! 3. Tietty oli otettava myös muutamat kuvat kauniiden maisemien ympäröimänä. 4. Aika huikeet oli maisemat myös meidän ruokapaikalla. Eikä kyllä itse ruoassakaan ollut mitään valittamista! Tästä päivästä on muuten luvassa vielä oma postauksensa myöhemmin ;-)