HELMIKUU KÄNNYKKÄKUVINA

Helmikuu on ollut todella tapahtumarikas kuukausi ja vaikka mitä on ehtinyt tapahtua! Kaikista jutuista mulla ei oo kuvia jakaa, mutta joka tapauksessa menoa ja kaikenlaista tehtävää on riittänyt :-)

 


Kävin kuin kävinkin sovittamassa tuota Onlyn kevät-takkia, josta aiemmin täällä puhuin, ja muutaman sovituskerran jälkeen päätin lunastaa sen kassan kautta kotiin odottamaan lämpöisempiä kelejä! Ostopäätöstä helpotti myös kiva alennus :-) // Eräänä päivänä en vaan millään jaksanut tehdä itse ruokaa, joten sorruin Citymarketin salaattibaariin! Kamalan kallista, mutta sika hyvää. // Kuun aikana ollaan käyty myös muutamaan otteeseen leffassa, mikä onkin ollut kivaa piristystä päivien kulkuun. // Oskun kuskaamista trimmaukseen ja komeana takaisin kotiin <3
Lukulomasta huolimatta alkukuusta ravattiin koululla harva se päivä valmistelemassa penkkareita. Vaikka välillä meinas koko jengi heittää hanskat tiskiin, saatiin kuin saatiinkin aikaan hyvä abishow :-) // Mulle uutta kampaamoa testaamassa Nellin (mun vakiokampaaja ja paras ystävä) sairastuessa influenssaan just ennen mulle varattua kampaaja-aikaa. Tosi kiva kokemus tämäkin! // Varaslähtö ystävänpäivään herkutteluhetkellä Aleksin kanssa. // Herkuttelun lisäksi oon taas löytänyt aikaa myös salillakäyntiin, mikä on myöskin tuonut omaa vaihtelua arkeen.
Penkkariaamuna odottelemassa lähtöä koululle.. Olin niiiin onnellinen!! // Teletappi & Stitch, yhtiä mun parhaista lukiokamuista <3 // Stitchin aka Annun kanssa juhlistamassa TJ nollaa :-) Pääsispä noihin hetkiin takaisin, meillä oli niin hauskaa..
Seuraavana aamuna oltiinkin sitten tosi freshinä parin tunnin unilla katsomassa oman koulumme tansseja. Monia upeita pukuja näkyi sielläkin, eikä yhtään kaduta, että pakotin itseni sängystä ylös katsomaan niitä :-D // Illalla oli sitten vuorossa tanssit toisella koululla, joista enemmän kuvia edellisessä postauksessa! // Yllätysbileiden päivänsankarin synttärikakku! Eiks näytäkin aika hyvältä?Viime perjantai vietettiin aamusta puoleen yöhön asti Helsingissä. Päivä kierrettiin pääosin Itiksen kauppoja. Syötiin shoppailutauolla myös superhyvät salaatit, mutten kuollaksenikaan muista mikä paikan nimi oli.. // Testattiin myös smoothieita.. // Ja mä ostin vihdoin tuon ihanuuden, mistä parempia kuvia näkyykin pari postausta taaksepäin :-) // Ilta vierähti yöhön asti huipputunnelmissa Hartwalilla Cheekin konsertissa :-) On se vaan niin hyvä! Jalat kiitti kyllä tuon päivän jälkeen.

 


Arkisin oon lähes joka päivä ollut meidän talouden ruokavastaava, kun mulla on sattumoisin ollut nyt hyvin aikaa tehdä kaikenlaista. Eräänä päivänä kokkailtiin kananuudelivihanneswokkia! // Tää kuva tuli lätkäistyä nyt vähän väärään paikkaan, mutta antaa olla. Tuostakin lookista on kunnon postaus muutama postaus taaksepäin jos kiinnostaa :-) // Lauantai menikin tosi iisisti kotosalla ja nukuin mm. 3h päikkärit iltayhdeksän aikoihin.. Fiksu mä! Mutta sitä se perjantain huvittelu teetti. // Tänään puolestaan heräsin heti kahdeksan jälkeen (ihmeen vaivattomasti) ja lähdin melkein heti tuonne aurinkoon kävelemään kohti paikallista terveysasemaa varaamaan mulle lääkäriä, jotta pääsen allergiatesteihin. Mulla on nyt siis hiljattain ilmennyt jos jonkinmoisia mahdollisesti allergiaan liittyviä oireita ja ois nyt sitten tarkotus selvittää niiden alkuperä. Ei sen vakavampaa!