HELMIKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

1. Ihan kiitettävästi on taas tullut ravattua kahden kaupungin välillä. Välillä viikottainen laukkujen pakkaus ja purkaus ärsyttää, mutta siihen on vaan totuttava. 2. Tuulin kanssa lähdössä katsomaan Evelinan keikkaa! 3. Näin kyseisen mimmin muistaakseni ekaa kertaa livenä ja keikka oli kyllä hyvä :-) 4. Selfieee ja iloinen mä!  

1. Ostin ystävänpäivän aikoihin itselleni piristykseksi kukkia ja uuden, ihanan maljakon! Aina kevään tullessa tekee kyllä kokoajan mieli ostella kotiin kukkia. 2. Lahden torilla penkkarikulkuetta katselemassa. Mulla nousi pintaan niin paljon muistoja vuoden takaiselta omalta penkkaripäivältä.. Oli se vaan niin huippua! 3. Ja seuraavana päivänä oli tietty pakko päästä katsomaan vanhalle lukiolleni wanhojen tanssit. Tänäkin vuonna näkyi olevan niin ihania mekkoja ja muutenkin upeita tanssijoita. Tykkäsin heidän omasta tanssistaan tosi paljon :-) 4. Pari viikkoa sitten käytiin myös keilaamassa ja mulle kyseinen kerta oli toinen elämäni aikana. Kiva ilta! 

1. Ahkerat työntekijät ensimmäisenä työpäivänä MM-kisojen lapsiparkissa! 2. Meidän alue on tosiaan sisätiloissa, vaikkakin itsehän vielä luulin muutamia viikkoja ennen kisojen alkua, että päästäisiin ulkohommiin :-D 3. Lapsiparkkimme on yllättävän  pieni verrattuna siihen, että siellä kuitenkin tapahtuu montaa eri aktiviteettia, kuten kasvomaalausta, liikuntaa ja askartelua. 4. Viime keskiviikkona koottiin pieni porukka kasaan ja suunnattiin syömään Siipiravintolaan. Tarkoitus oli mennä tsekkaamaan myös kisojen avajaiset, mutta sää oli ihan järkyttävä ja myöhästyttiin muutama sekuntti ilotulituksista.. 

1. Töissä taas! 2. Vapaapäivän viettoa kisa-alueella kierrellen. Päivän fiiliksiä ja kuvia löytyy muuten edellisestä postauksesta ;-) 3. Ooteltiin innokkaana Antti Tuiskun keikan alkua perjantaina. 4. IIIHANA Ana Tude