HELMIKUUN PUHELINKUVAT

Helmikuun ekat päivät sujui lähinnä vapaapäivien, herkuttelun ja tanssiharkkojen parissa, koska mulla ei ollut niin paljon kokeita koeviikolla. Hei, mut löytää muuten Snapchatista nimellä petralaherto ja sinne päivittelenkin suht usein! // Saatiin myös nauttia ihanan lumisista maisemista ja auringonpaisteesta.. Tota jälkimmäistä ois kiva nähdä nytkin, mutta taitaa olla turha toivo! // Yhtenä päivänä viime kuun alkupuolella satuin kiertelemään vaatekauppoja bussia odotellessa.  Kouvolan keskustan H&M:n myyjät olivat voittaneet hyvään palveluun liittyvän palkinnon ja pyysivät mua liikkeeseen astuessani ottamaan heistä yhteiskuvan palkinnon kunniaksi .-D Noh, räpsäisin pari kuvaa ja sain alennuskupongin siitä hyvästä! Tosin kyllähän noita kuponkeja jaetaan ilmankin mitään erityisempää syytä, koska mä ainakin sain seuraavallakin kerralla siellä käydessäni toisen tuollaisen... // Letti oli tehnyt yön aikana tehtävänsä, vähän liiankin hyvin.. Noh, kyllä tosta pörrökasasta sai ihan hyvin nutturan koulupäiväksi väsättyä!

 

Herkuteltua tuli helmikuussa kyllä ihan liikaa ja nyt yritän kovasti korjata asiaa tässä kuussa.. Arnoldsissakin tuli käytyä kieltämättä aika monta kertaa viime kuun aikana! Onneksi kuitenkin oon käynyt lähiaikoina myös salilla, niin pysytään edes jotenkin tasapainossa. Sunnuntaina starttaavan Wanhojen risteilyn herkkubuffetpöytää odotellessa, haha :-D // Hiusten värjäystä ja tulosta siitä! Nelli väsäs myös tollasen nätin letin. // Ja siinähän se itse melkein valmis kampaaja onkin! Tuolla kerralla olin tulossa koekampaukseen tanssipäivän kampausta varten :-) // Nätti maisema yllätti mut eräs aamu, kun olin lähdössä kouluun!Potkiaisiin valmistautumassa edellisenä iltana ennen  abien penkkaripäivää! Vaikka en itse ollut potkiaisia suunnittelemassa, oli se suunnittelijaporukka tehny kyllä illasta huippukivan ja uskoisin, että abitkin tykkäs :-) Selviytyjät -teemakin toimi hyvin! // Juuh tota noin... :-D Tällainen juliste löytyi penkkaripäivän aamuna koulun käytävältä sieltä kymmenien muiden joukosta. Hieman saatoin naurahtaa tälle.. Siinä teillekin vähän näyttöä mun erilaisesta puolesta, kun kuitenkaan ihan joka päivä ei tollasia kuvia tuu tänne iskettyä! :-D // Muutamat abit kaatoi karkkeja suoraan laukkuihin ja niitä sitten kertyikin päivän päätyttyä ihan kiitettävä määrä.. Itseasiassa muutama päivä sitten söin viimeiset! // Oon kuullut, että monessa lukiossa ei sallita enää huulipunilla sun muilla töhrimistä, mutta ainakin vielä tänä vuonna se oli vielä okei ja tottakai mäkin sain oman osuuteni. Noita sitten hinkattiin illalla siinä toivossa, että saisi ne ennen seuraavan päivän tanssipäivää pois naamasta :-D

 


Valmiina päivään. Tota kuvaa ottaessa oli muuten aika hyvä fiilis! // Ihana poikaystävä & tanssipari Aleksi ♥ Saisinpa vain tän hetken tai vaikkapa koko päivän takas... // Geelikynsistä iso kiitos Juulille, näistä tuli ihanat ja sopi hyvin mun mekkoon :-) // Ja sitten vähän jatkotunnelmia rankan, mutta onnellisen päivän jälkeen! 
Ystävänpäivä aamun tunnelmia omasta sängystä. Pakko myöntää, että väsymys painoi hiukan päälle! Onneksi siitä on nyt jo selvitty. // Hiihtoloma alkaessa hymyilytti tätäkin tyttöä. // Heti loman alussa käytiin Nellin kanssa syömässä Amarillossa ja leffassa katsomassa Fifty Shades of Grey. Ihan hyvä leffa, luulin etten tykkäis siitä yhtään. Tuolta suoraan lähdinkin pikkuporukalla mökille, josta mulla ei ikävä kyllä oo mitään julkaisukelpoista materiaalia, sillä kännykän akku loppui melkein heti sinne päästessä, eikä siellä ollut siis ollenkaan sähköä...Lahtireissun asua Bikbokin pukukopissa tallennettuna! Liike oli täynnä ihania kevätjuttuja, mutten raaskinut erään paidan lisäksi kotiuttaa mitään, sillä shoppailu Ruotsissa odottaa ihan pian. // Hups, nää kaks kollaasin ekaa kuvaa on näköjään väärinpäin. Anyway, oltiin tosi ajoissa liikkeellä ja jouduin pienen hetken verran jopa odottelemaan Bikbokin avautumista. // Lomaviikon tiistaina oltiin tyttöjen kanssa Miialla viettämässä iltaa ja kivaa oli! Samankaltaiset illat kelpais mulle kyllä useemminkin paremmin kuin hyvin :-)

 


Tässä vaiheessa loma oli ehtinyt ennättää jo lauantaille asti ja läheni siis loppuaan. Päätettiin kuitenkin vielä lähteä käymään Helsingissä. // Ikea! Viime kerrasta oli kulunut jo liian kauan aikaa, joten pakkohan tuonne oli nyt päästä. Ikea + kamala muutto/sisustuskuume ei kyllä oo kamalan hyvä yhdistelmä, mutta onneksi mukaan ei tarttunut mitään kovin isoa. // Reissusta kotiin tultua jaksoi vielä hymyilyttää. Takana oli kiva päivä :-) // Jo toinen kuva näistä kynsistä, mutta oon vaan ihan tykästynyt näihin :-) Ja kaikenlisäksi yksikään ei ole vielä edes irronnut! 

Helmikuu oli aika tapahtumarikas kuukausi ja menoa oli paljon! Saa nähdä mitä kaikkea tässä kuussa keksitään, mutta aloitetaan nyt ainakin jo aiemmin mainitulla Wanhojen risteilyllä, jonne lähdetään sunnuntaina :-) En tiedä vielä otanko sinne kameraa mukaan, mutta ainakin kännykän kamera kulkee matkassa varmasti. Jos en kirjoittele ennen risteilyä, niin palataan sitten sen jälkeen jossain vaiheessa, kun oon toipunut siitä :-D Hauskaa viikon jatkoa kaikille!