HUHTIKUU KÄNNYKKÄKUVINA

Piiitkästä aikaa taas täällä blogin parissa! Mulla on ollut pienimuotoisesti motivaatio kadoksissa tähän touhuun, eikä oikeestaan oo ollut mitään postattavaakaan. Nyt kuitenkin pari päivää normaalia myöhemmin ajattelin tehdä tän perinteisen joka kuukautisen katsauksen viime kuun kännykkäkuviin, joten aloitetaanhan sitten :-)  

Abiristeilylle lähdettiin aivan huhtikuun alussa.  Kaikilla oli kyllä niin superhyvä fiilis ja helpotus, kun se ahertaminen oli vihdoin päättynyt! Upea reissu kaikenkaikkiaan, vaikkei tietenkään draamaltakaan voitu täysin välttyä :-D Nuo pari päivää tuli kyllä ihan täydelliseen saumaan ♥ Kuvia ois vaikka millä mitalla lisääkin, mut jätetään ne arkistoihin ainakin toistaiseksi :-D 

Mihin lie lähdössä.. :-) // Lähiaikoina on tullut ravattua useampaankin otteeseen katsomassa koripalloa ja oon jotenkin tykästynyt siihen! Kivaa katottavaa, vaikka aina koulun liikuntatunneilla vihasin pelata sitä itse. // Yhtenä päivänä treffattiin tyttöjen kanssa lounaan merkeissä ja samalla päivitettiin kuulumisia kuluneilta päiviltä. Tollasia hetkiä vois olla enemmänkin, kiitos! // Taisin viime postauksessakin jo mainita, että käytiin katsomassa JVG:n keikkaa muutama viikko sitten. Ilta oli älyttömän hauska ja oli pitkästä aikaa kiva nähdä enemmänkin kavereita :-) 

Kuun aikana on tullut suoritettua myös autokoulun tokaa vaihetta muunmuassa ryhmäajon muodossa! Me käytiin hoitamassa homma Kotkassa ja pysähdyttiin hetkeksi ihanaan kakkumestaan. Tonne voisin haluta vielä uudelleenkin.. // Yritettiin ottaa asukuvia, mutta yritys epäonnistui pahemman kerran.. Joskus vaan kamera temppuilee, eikä suostu tarkentamaan. Noh, tuo puhelimella otettu yksilö olikin niitä harvoja, jotka kelpaa tännekin puolelle. // Synttärilahjaa Marimekon liikkeestä 1-vuotiaalle kummipojalleni :-) // Koripallon lisäksi kuluneisiin viikkoihin on mahtunut myös yksi Leijonien lätkämatsi. 

Toissa viikonloppuna hoitelin kuskin hommia, kun tytöt lähti viihteelle! Ei hassumpaa vaihtelua, mulla oli oikeesti tosi kivaa :-) // Aina ei suju munkaan ruoanlaitto niinkuin pitäis, mut äkkiäkös sitä tostakin selvittiin! // Oon shoppaillut lähiaikoina laittoman paljon tai ainakin musta tuntuu siltä, vaikka toisaalta aina jonnekin lähtiessä iskee kamala vaatekriisi.. Kuvassa vähän heikosti näkyvä ohut bombertakki on uutuus Bikbokista! // Tokasta työhaastiksesta tulossa.. Kummastakaan ei työpaikkaa irronnut, mutta katsotaan miten tässä nyt sitten lopulta käy..