HUHTIKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

1. Sannin keikalla oltiin itseasiassa jo viime kuun vikana päivänä, mutta halusin laittaa tän kuvan nyt vielä tähän, kun se ei ehtinyt viime kännykkäkuviin. Oon nähnyt kyseisen tyypin livenä jo aikaisemminkin, eikä se tälläkään kertaa ollut huono! 2. Vanhaan tuttuun tapaan on tullut ravattua taas ihan törkeesti Lahden ja Kouvolan välillä, tässä kuussa jopa muutamankin tunnin takia. Olihan sitä päästävä katsomaan kauden vikoja korismatseja! 3. Eräs keskiviikkoilta meni luokkalaisten kanssa aikaa viettäen. Oon muuten ihan rakastunut bataattiranskalaisiin!! 4. Ihana lenkkisää :-)  

1. Mariannan yllätysjuhlien järjestelyä. Rakastan kaikenlaisia kivoja ylläreitä ja oli ihan superia nähdä Mariannan ilme, kun se tajus homman juonen  Saatiin järkättyä paikalle myös muunmuassa yksi synttärisankarin hyvä kaveri toiselta puolelta Suomea, joka taiskin olla aika mieluisa ylläri!! 2. Laittautumassa synttäreille :-) 3. Ennen illan juhlia tehtiin tortilloja tässä mun luona. Oli ihanaa, kun Tuuli oli täällä mun kanssa! 4. Itse juhlakalu! Niin rakas tyyppi 

1. Täällä Lahdessa järkättiin muutama viikko sitten opiskelijoiden toimesta Amazing Race tyylinen kilpailu. Ideana oli siis etsiä vihjeiden perusteella rasteja, joissa täytyi suorittaa tietyt tehtävät, jotta saisi vihjeen seuraavaan paikkaan. Tuona iltana tuli kyllä juostua ihan huolella ympäri Lahtea. 2. Ja arvatkaa mitä?! Meidän huipputiimi voitti!! En ois ikinä uskonut :-D 3. Voittajan on helppo hymyillä ;-) 4. Koska yksi palkintoihin kuuluva juttu oli yhteinen lahjakortti Siipiravintolaan, startattiin meidän kultajuhlat sieltä! Muutkin palkinnot, kuten kuukauden treenit Fressille ja kehonkoostumusmittaus oli musta aika kivoja juttuja! 

1. Jälleen kerran junassa matkalla kotikotiin, kun kävin pikkulomalla moikkaamassa Lahden kavereita. 2. Viime perjantaina vietettiin alkuilta grillaillen (lue:pojat grillas, kun me oltiin Tuulin kanssa sisällä lämpimässä) ja myöhemmin juomapelien kautta suunnattiin Nikke Ankaran keikalle. Niin kiva ilta ja yö! 3. Lauantaina lähdin extempore näkemään yhtä mun serkuista lounaan merkeissä. Vähän meinas väsyttää edellisillan jäljiltä, mutta onneksi jaksoin silti lähteä. Pitkästä aikaa kuulumisten vaihtelu oli niin jees :-) 4. Melkein viiden kuukauden ''ripsettömän'' elämän jälkeen päätin repäistä ja ottaa ne takaisin. Tällä kertaa näistä tuli odotettua tuuheammat, enkä oikein vieläkään ole tottunut, mutta kyllä tästä. Tällä kertaa otin räpsyt vähän niinkuin tuota ensi viikolla (!!) koittavaa reissua varten, mutta saa nähdä, kuinka kauan nää taas mulla pysyykään. 

1. Toinen on niiin söpö, etten kestä  2. Tän vuoden ekat irtojäätelöt! Vai mikskä noita nyt sanotaankaan... :-D 3. & 4. Perjantaina lähdettiin tosiaan Turkuun ja siellä odottikin Profeettojen keikka, joka oli kyllä älyttömän hyvä! Näitä kuvia katsellessa tulikin mieleen, että tässä alkuvuodesta on tullu oltua jo aika monella keikalla :-D Mut en todellakaan valita!