HUHTIKUUN PUHELINKUVAT

Ollaan jo puolessa välissä toukokuuta, mutta muistin vasta nyt julkaista viime kuun kännykkäkuvat, joten tässä ne nyt sitten tulee!

 


Muistaakseni kuun ekoina päivinä oottelin tossa kuvassa poikia hakemaan mua. Mulla oli aika paljon aikaa ja tuli sitten kiharrettua hiukset siinä ootellessa. Taidettiin olla lähdössä ostamaan Artulle synttärilahjaa! // Yhtenä iltana tuli törkee herkkujen himo ja olihan sitä sitten lähdettävä ABC:lle hakemaan jotain hyvää. Ei kellonajalla niin väliä, kun jotain tekee mieli.. Mut voi muuten edelleen lisätä snäpissä, nimellä petralaherto voi mut sieltä löytää! Päivittelen sinne aina välillä mystoryyn. // Mihinköhän tässä oltiin lähdössä? // En voinut vastustaa näiden tossujen kuvan tunkemista tähänkin postaukseen! Myönnän kyllä pikkuhiljaa, että oon hehkuttanut näitä jo aika paljon... :-D Noh, jokatapauksessa kyseiset Niket oli kyllä yks parhaista jutuista viime kuussa.  
Tosiaan, viime kuussa soviteltiin jo yo-lakkeja koulun aulassa. Abihupparit pistettiin samalla tilaukseen ja osa tilas vielä muutamia muita juttuja siinä samassa! Itse en kyllä lakkia uskaltanut vielä tilata, katellaan sitten uudestaan, kun on varmaa, että valmistun keväällä 2016. Koen hätiköimisen ihan turhaksi tässä vaiheessa, kun on vielä jonkun verran kuitenkin matkaa siihen, että saa lakin painaa päähän. // Juulin kanssa juhlistamassa Artun täysikäistymistä! Vois melkeen sanoa, että tuo likka on vähän kun pikkusisko. // Samaisissa pippaloissa edelleen. Seuraava 18-vuotias mun aivan lähipiiristä onkin sitten mun paras ystävä eli Nelli tossa vieressä! En malta odottaa, kun pääsen ekaa kertaa istahtamaan hänen kyytiin ja voidaan toteuttaa meidän suunnitelmat :-D // Vielä yksi kuva synttäreiltä. Olis tosiaan ollu enemmänkin matskua tuolta, mutta jätetään tää tältä erää nyt tähän.

 


Rankan viikonlopun jälkeen teki mieli jotain kevyttä ja terveellistä, joten tällänen satsi hedelmiä päätyi lautaselle. // Haha, tosiaan tältä näytti sitten taas eräs iltapäivä meidän ostokset.. Ei niin kevyttä ja terveellistä tällä kertaa! Voin vaan kuvitella miltä meidän jääkaappi ja me itse näytettäisiin, jos vaikka asuttaisiin Nellin kanssa yhdessä.. // Tyttöjen iltaa ja Alinan synttäreitä vieteltiin yks perjantai tällasen porukan voimin. // Oman pärstän kuvailua. 

 


Kouluhommia on tosiaan riittänyt tässä jaksossa, ja vielä ois koeviikko ja muutama muu tehtävä selätettävänä ennen kesälomaa. Loma mielessä jaksaa vielä hetken! Tosin kesäloma alkaa mulla varsinaisesti vasta heinäkuussa, sillä alkukesän vietän tiiviisti töissä. Sain itseasiassa viime viikolla just tietää, että sain paikan ja oon siitä enemmän kuin onnellinen, sillä nykypäivänä se on äärettömän vaikeaa saada töitä alaikäisenä ja vailla aiempaa, kunnollista kokemusta. // Valkoiset farkut löysi tiensä hetki sitten munkin vaatekaappiin ja ne onkin ihan toivottu ja kiva lisä kevään ja kesän pukeutumista ajatellen. // Tortillojen valmistamisprosessi alkamassa! // Ja taas yksi peiliselfie lisää. 
Tässä oltiin matkalla katsomaan Robinia, josta oon jo maininnutkin aiemmin. // Siellä se herra sitten lauleli ja pomppi energiseen tapaansa. // Juulin Dublinin tuliaiset ovat olleet jo kovasti käytössä ja kuten arvata saattaa, on suklaat syöty jo aikapäiviä sitten.. // Huhtikuun lopulla mun oli vaihdettava ripsienlaittajaa, sillä aiempi ja maailman paras ripsiteknikko jäi pois kuvioista ainakin hetkeksi. Kaipaan jo nyt takaisin hänen hoiviinsa, mutta minkäs teet. Kesällä kokeiluun lähtee luultavasti volyymiripset! 

 


Pitkästä aikaa otettiin asukuvia mamin kanssa, vaikka myöhemmin sitten huomattiin niiden menneen vähän pilalle. No, onneksi edes muutama kuva onnistui. // Koiran ulkoiluttamismaisemia. // Vapun viettoa alkuillasta vähän pienemmällä porukalla, mutta ilta päättyi sitten vähän isommassa jengissä. Tänä vuonna ei kuitenkaan kaikki sujunut ihan kuin elokuvissa, mutta ehkä ensi vuonna menee nappiin! Viime vuonna vietin vappua Lontoossa ja tänä vuonna se meni miten meni, joten ehkäpä ensi vuonna kolmas kerta toden sanoo ja kaikki menisi paremmin kuin hyvin. // Hymyilytti.