IHANA MEIKKIUUTUUS

Oon jo kauan kaivannut mun meikkipussiin oikeesti hyviä luomivärejä, joilla voisin opetella tekemään kunnolla erilaisia silmämeikkejä. Joulun lähestyessä mun täti kyseli lahjatoiveita ja mieleeni juolahtikin tämä puuttuva palanen mun meikkikokoelmasta. Tätini asuu siis pääkaupunkiseudulla ja Helsingin Sokokselta hänen olikin helppo napata mukaan Urban Decayn paljon kehuttu Naked 2-paletti. Ja aika nappiin meni! Tykästyin heti paletin ulkonäköön, se on simppeli, mutta silti kivannäköinen! Lisäksi mukana tuli erilaisia Urban Decayn testereitä, mutta en oo niitä vielä ehtinyt tutkiskella enempää. Varmasti hyviä nekin.
Paletti sisältää siis 12 erilaista, todella pigmenttistä luomivärisävyä. Musta noi sävyt on tosi käytännöllisiä ja näillä on ollut hyvä aloittaa silmämeikkien tekoon tutustuminen. Oon vasta muutamia kertoja meikkaillut noilla väreillä, mutta ainakin sen voin jo todeta, että sävyt todella ovat erittäin pigmenttisiä, sekä kestävät hyvin yöhön asti.
Omiksi lemppareiksi on jo nyt muodostuneet sävyt nimeltä pistol, ydk, busted ja half baked. Uskon, että jokaiselle löytyy omat lempparinsa tuosta valikoimasta!
Mukana tulee myös sivellin, mikä on myöskin osoittaunut hyvälaatuiseksi. Mulla ei tosin ole sen suurempaa tietämystä myöskään meikkisiveltimistä, mutta ainakin tuo kyseinen on tuntunut hyvältä ja helpolta käyttää.
Kuten voi varmaan huomata, mulla ei juurikaan oo mitään huonoa sanottavaa paletista. Monet kauhistelevat tuon hintaa, mutta kyllähän tuosta määrästä sävyjä saa maksaa ihan ''markettimeikeissäkin'' jonkun verran. Sokoksella yksi luomivärinappi voi maksaa esimerkiksi jo yli 10 euroa, varsinkin jos haussa on jotakin vähän laadukkaampaa. Tämän 12 sävyn paletin saa kuitenkin esim. Sokokselta ostettua about viidellä kympillä! 

Itse valitsin ensimmäiseksi Naked paletiksi tuon kakkosen, mutta saas nähdä tyydynkö vain yhteen ;-) 

Onko teillä tätä samaa palettia ja mitä mieltä ootte siitä?