IHANAT DESENION JULISTEET & ALEKOODI

About kuukausi takaperin sain mahdollisuuden valita itselleni muutamat jutut ihanasta Desenion verkkokaupasta. Jos joku on onnistunut vielä tähänkin asti välttelemään kyseistä sivustoa, niin kyseessähän on siis nettikauppa, joka on täynnä ihania sisustusjulisteita! Samaiselta sivustolta voi myös helposti tilata julisteisiin sopivat kehykset ja muut tarvikkeet. 

Mä itse tilasin tällä kertaa kaksi, teksteillä varustettua isohkoa julistetta ja yhdet kehykset. Jep, tajusin vasta tilauksen tullessa, että tosiaan olin tilannut kehykset vain toista julistetta varten. Noh, vielä tähänkään päivään mennessä en oo onnistunut mistään kivijalkaliikkeestä hankkimaan toisia oikean kokoisia kehyksiä, joten senpä takia näätte nyt vain toisen tilaamani julisteen.. Voin kuitenkin kertoa, että se toinen on enemmän keittiöaiheinen, kun tuo kuvissa näkyvä taas sopii paremmin esimerkiksi olkkariin, josta se onkin jo löytänyt oman paikkansa loistavasti! :-)

Omaan tilaukseeni liittyen yllätyin positiivisesti sen erittäin nopeasta toimituksesta. Myös tuotteiden huolellinen pakkaus ja ylipäätään niiden laatu saa multa kymmenen pistettä! Ilman tätä yhteistyötäkin voisin kyllä suositella kyseistä nettikauppaa ihan jokaiselle ja aivan varmasti tuun vielä itsekin tilaamaan heidän laajasta julistevalikoimasta lisää juttuja mun kotiin. Mulla ei oo tämän kokemuksen perusteella mitään huonoa sanottavaa, enkä oo muiltakaan tutuilta kuullut yhtäkään pahaa sanaa Deseniosta. 

Tämän hehkutuksen lisäksi mulla ois tarjota teille pikkuylläri! Sain nimittäin järkättyä alennuskoodin, jolla saatte tilauksestanne 25% alennusta. Koodi on siis ''petraanniina'' ja se on voimassa 4.5 asti, joten olkaa nopeita :-) Alennus ei koske Handpicked kategorian julisteita

Seuraavaksi palataankin sitten reissukuvien ja kuulumisten kanssa. Muistakaahan nauttia näistä ihanista kevätpäivistä myös täällä Suomessa!