JENNI ♥ TONI 27.6,2015

Moikka! Koko viime viikko oli töiden ohella menoa ja viikonlopun valmistelua täynnä: lahjojen ostelua, ripsienlaittoa, geelikynsiä, lauantain juhlapaikan valmistelua ja niin edelleen... Nyt on kesäkuun juhlista selvitty ja unohtumaton viikonloppu on takana päin! Onnellisin mielin aloitin eilen oman kesälomani :-) 

Rakas serkkuni meni siis lauantaina naimisiin ja tuota päivää oltiin odotettu ja valmisteltu niin kauan! Morsian oli todella kauniina ja sulhanen komeana. Hääjuhlapäivään sisältyi muunmuassa sadetta & aurinkoa, upeita mekkoja, iloisia naamoja, videoita polttareista, ihania puheita, hyvää ruokaa & musiikkia, tietenkään seuraa ja ohjelmaa unohtamatta! Tippa linssissä olin monessa kohtaa päivää, sekä iltaa.. En voisi olla iloisempi tämän parin puolesta, love you guys 

Vaikka postauksen kuvat sisältävätkin tunnelmia vain lauantain häistä, oli meillä viikonloppuna toisetkin juhlat, nimittäin mun ja Aleksin kummipoika sai sunnuntaina nimekseen Luca Jooa Mikaelin Meistä tuli siis kummeja ihan ensimmäistä, mutta toivottavasti ei viimeistä kertaa! En aiemmin ole tainnut edes kirjoittaa aiheesta tänne blogiin, mutta tosiaan pieni Luca syntyi huhtikuussa :-)


Mulla menee itseasiassa muutenkin tosi hyvin, kesäkuun kestäneet työt olivat kivoja ja päivät kuluivat nopeasti, sekä huomenna alkavalle heinäkuullekin on jo jonkun verran suunnitelmia. Torstaina lähdetään jätkien kanssa Summer Uppeihin telttailemaan ja palataan sunnuntaina takaisin kotiin. Pitää siis huomenissa aloittaa pakkaamaan! Ei mulla oikeestaan tähän väliin oo muuta kerrottavaa, joten palaillaan myöhemmin ainakin kesäkuun kännykkäkuvien kera :-) Loistavaa heinäkuun alkua! 

    

''Rakas, onneks sä oot siinä 

silität mun hikistä päätä

 joku taika sulla on, sillä

 Sinä vain, sinä vain

 saat mut luottamaan 

meillä on aikaa 

 Sinä vain, sinä vain 

saat mut tuntemaan, 

 että mä kelpaan''