JOULU YLLÄKSELLÄ

Terveisiä lumen keskeltä Ylläkseltä! Me istuttiin eilen koko päivä aamusta iltaan autossa kotimatkalla takaisin Kouvolaan. Viikko kului älyttömän nopeasti herkutellen, ulkoillen, joulua viettäen, kylpylässä loikoillen ja ylipäätänsä akkuja lataillen. Irtiotto arjesta tuli just niin hyvään paikkaan, ennen kirjoituksiin valmistautumista. Eipä muuten pyörinyt kouluhommat tai autokoulu mielessä ollenkaan! Vaikka fiilis on edelleen väsynyt, oon silti erittäin kiitollinen ekasta reissustani Lappiin ja tietenkin myös matkaseurasta ♥ 


Kovinkaan jouluisia kuvia ei tullut otettua (ja ylipäätänsä kuvasaldo jäi vähän pienehköksi lyhyen valoisan ajan takia), sillä joulufiilis oli tänä vuonna hakusessa aika kauan. Aatto alkoi kuitenkin tuntua joululta viimeistään kinkkua syödessä ja lahjoja avatessa. Sain superkivoja lahjoja, kaikki tosi tarpeellisia ja toivottuja juttuja! En välttämättä tee niistä sen erikoisempaa postausta, mutta jokatapauksessa paketit ylittivät täysin mun odotukset. 


En myöskään osaa kertoa reissusta sen enempää mitään yksityiskohtia, mutta laskettelurinteiden puolelta on kuitenkin tulossa vielä oma postauksensa myöhemmin. Edellämainittujen juttujen lisäksi viikon aikana tuli muunmuassa katsottua leffoja, pelattua korttia, vietettyä Jennan synttäreitä, nähtyä poroja ja tottakai käytyä siellä kuuluisassa Jounin kaupassa :-D Varmaan siis aika perus lomailua, vai miten on? 


Toivottavasti teidän eka lomaviikko ja joulu on sujunut yhtä kivoissa merkeissä! Me nähdään toivottavasti taas pian :-)