JOULUKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Vuoden viimeiset kännykkäkuvat tuleekin tällä kertaa vähän normaalia aiemmin, koska mulla ei luultavasti huomenna oo enää aikaa niitä julkaista. Siispä huomisen uuden vuoden mahdolliset kuvamatskut pistän sitten tammikuun kännykkäkuvien kanssa samaan postaukseen :-) Samanlainen kuukausittain kännykkäkuvien julkaiseminen tulee jatkumaan siis myös ensi vuoden puolella. Mahtavaa uuttavuotta vielä teille kaikille ja kiitos, että ootte pysyny taas yhden vuoden lisää mun messissä! <3 Lukion tokavika koeviikko ohi! Fiilikset oli mitä kivoimmat, vaikkakin tällä hetkellä pitäskin sitten taas alkaa lueskelemaan kirjoituksiin. Onks kellään kokeneella mitään vinkkejä psykan lukuun? // Studia-messureissulla käytiin meidän vapaa-aikanamme Vapianossa syömässä, josta mainitsinkin muistaakseni päivää koskevassa postauksessa aiemminkin. Tuo ravintolakäynti oli mulle eka kerta ja tykkäsin pastasta kyllä kovasti, vaikka jonossa saikin seistä jonkun aikaa. // Lisää ruokakuvia.. Käytiin siis mun synttäri-iltana tyttöporukalla syömässä ja yksillä. Ruoka oli superhyvää ja maistuis kyllä nytkin nälkäisenä annoskuvaa katsellessa.. // Kuvat meni hassusti väärin päin, mutta tosiaan tää kuva vielä siltä messupäivältä. Ihanat Stockan valot! 
Sain aivan ihania synttärilahjoja mun perheeltä, kavereilta, sekä sukulaisilta! Toivomaani Marimekon Räsymatto -sarjaa omistankin nyt jo hyvän määrän, mikä onkin kiva juttu mahdollista ensi vuoden muuttoa varten. Joululahjatkaan eivät todella olleet hassumpia! // Synttäriselfieeee. Pääsispä taas pian laittautumaan kunnolla ja pukemaan mekkoa ylle.. :-) // Ruusukimppu 18 vuoden iän kunniaksi Aleksilta. Musta on aina yhtä kiva saada kukkia! // Koiranhoitopuuhissa. Oltiin koko päivä ihan kaksin :-) 
Ja tottakai yksi ruokakuva kiinalaisesta täytyy joka kuukausi mahduttaa tähän postaukseen :-D Mun vanhemmat ovat siis ihan hulluja tuohon ruokaan. Suunnitelmissa ois huomispäivänäkin käväistä paikan päällä herkuttelemassa. Uuden vuoden alettua yritetään kuitenkin vähän ryhdistäytyä myöskin tämän asian suhteen. Me Aleksin kanssa saatiin myös salikortit lahjaksi pienenä vinkkinä meidän porukoilta.. Katsotaan, miten käy! // Ripset tuli tosiaan bäkkiin! Niitä oli niin ikävä.. Harmikseni nyt niitä on jo tippunut tavallista enemmän, koska Ylläksellä piilareiden kanssa tuli sählättyä vähän liikoja. Onneks huoltoaika on kuitenkin jo tiedossa.. // Joululahjojen paketointia vähän viime tingassa. Tuon paketin oisin kyllä voinut itsellenikin huolia koska tahansa ;-) // Eka päivä Lapissa tais vähän hymyilyttää. 
Ekoina hetkinä reissun päällä käväistiin myös vilkaisemassa rinteet seuraavia päiviä silmällä pitäen. Ja hyviltähän ne näytti! Ja taivas samoin.. // Vähän kuvien ottoa muita odotellessa, perus. // Matkalla ylöspäin. Huhhuh, en ois ikinä uskonut, mutta vähän jopa kaipaan noita fiiliksiä rinteestä! // Ryhmärämä sumussa ja pakkasessa yläilmoissa. Huipulla muuten oikeesti tuulee ;-) 
Peiliselfien aika Valtsun valitessa uusia laskukamppeita. // Oijjoi, vielä joskus on päästävä noihin maisemiin.. // Rakas matkaseura (tai yksi heistä) <3 Oli muuten hiton kylmä ottaa kuvia tuolla pakkasessa. // No mutta, silti piti saada musta kuva ennen alas suuntausta. 
Sieltä se joulu sitten vihdoin ja viimein tuli kaiken hössötyksen jälkeen. Meillä oli reissussa kaikenlisäksi pikkuinen joulukuusikin mukana. // Yksi paljastus mun paketeista.. Tätä olinkin toivonut ja ihana tätini sitten oli etsinyt paletin käsiinsä :-) Jos luet tän, niin vielä isot kiitokset sinne <3 Pus! // Viikko Ylläksellä kului ennätysnopeasti, kun tekemistä riitti. Matkaeväänä kotiintullessa toimi muunmuassa nää sipsit.. Herkkuja on kyllä tullut napsittua tässäkin kuussa ihan laittoman paljon, mut tosiaan siihen on tehtävä muutos ensi vuonna. // Jenniä, yhtä mun hovikuskeista ootellessa ehti ottaa pari ihan julkaisukelpoista selfietä. Oltiin tosiaan menossa Jennin ja Nellin kanssa kiertelemään joulualennuksia maanantaina. Tytöt löys vaikka ja mitä, kun taas minä palasin kotiin tyhjin käsin. Noh, kaiketi ihan hyvä joskus niinkin päin!