JOULUKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Heissan ja ihanaa uutta vuotta sinne ruudun toiselle puolelle! Eiliselle lupaamani joulukuun kännykkäkuvapostaus siirtyikin extempore uv -juhlintojen takia tälle tammikuun ensimmäiselle päivälle, joten tässä se nyt sitten ois.. :-)  

Muutaman mutkan kautta sain vihdoin munkin luokse ihan oman valkoisen joulukuusen. Vähän harmittaa jo nyt, kun täytyy viedä se pois varastoon Lahteen palatessa.. // Luokan pikkujoulut käynnissä heti loman ekana iltana. Vaikka kuvassa ei meidän asuja oikein näykään, meille sattui tosiaan Mariannan kanssa ihan samat mekot päälle :-D Oli vähän hassu tilanne ja  kyllä muuten saatiin kuulla tosta illan aikana :-D // Synttäriselfie, mä 19v! Toissailtaisten juhlintojen jäljiltä en jaksanut sen kummemmin tuota ikää juhlia, joten vietin suht chillin synttäripäivän mm. jääkiekkopelin parissa. // Suuuuper pitkästä aikaa ripsari- ja ripsentaivutin ostoksilla! Kuten mainitsin jo aiemmin, päätin luopua ripsienpidennyksistä joulukuun alkupuolella. Ei aiheesta kuitenkaan nyt sen enempää, sillä ajattelin mahdollisesti kirjoittaa tästä vielä ihan omassa postauksessaan myöhemmin! 

Vielä ennen joulun hulinoita treffattiin tyttöjen kanssa Lahdessa hyvän ruoan ja jutustelun merkeissä ennenkö kaikki suuntasivat koteihinsa joulua viettämään. Sain samalla ihanan, pari päivää myöhässä olevan synttärilahjan, nimittäin Iittalan valkoviinilasit ♥ Hyvin oli tytöt tainneet lueskella blogista mun toiveista ;-) // Ennen joulua ehdin myös käydä kuolaamassa yhtä lahjatoivettani, nimittäin tuota Calvin Kleinin collegepaitaa. Yllätyksekseni samainen pusero löytyikin paketista jouluaattona! Muutaman käyttökerran jälkeen voi jo todeta, että ihanan rento ja yksinkertainen, sekä sairaan lämmin. Heittämällä pääs kyllä mun suosikkivaatteiden joukkoon :-) // Tilasin netistä kivoja polaroidkuvia menneistä muistoista, vielä pitäs keksiä mihin laittaisinkaan ne esille.. // Taas yksi kaunis auringonlasku kesken lenkkiä. 

Joulu tuli ja tietty oli otettava tosta karvaturrista pari perinteistä kuvaa. // Joulupöydän jälkiruokapuolen antimia. Täytyy kyllä sanoa, että onneksi tuo jouluun aika olennaisesti kuuluva syöminen on taas tältä erää ohi :-D  // Joulupäivän juhlinnat niiiin pitkästä aikaa tuon neitisen kanssa  // Perjantaina kotiutin kesästä asti haaveilemani bomberin H&M:ltä. Eipähän enää kummittele mun mielessä :-D Nyt vaan kevättä oottelemaan... 

Eilisaamuun asti mun suunnitelmat uuden vuoden juhlinnan osalta oli vielä erittäin auki. Pienen säädön jälkeen sain kuitenkin seuraa mun kanssa viettämään vuodenvaihdetta Helsingin suunnille! Yövyttiin Vantaalla Flamingossa... // .. Mutta viimeiset 2016 vuoden minuutit vietettiin Helsingissä Kansalaistorilla Suomi 100 -tapahtumassa mm. Robinia ja Saara Aaltoa katsellen ja kuunnellen. Porukkaa oli liikkeellä kyllä huikee määrä! // Vuosi vaihtui Daruden tahdissa ja upeiden rakettien paukkuessa. Jotenkin niin vapauttava fiilis, kun 2016 on nyt ohi. Uusi vuosi ja uudet kujeet! // En edes muista, koska viimeksi oon päässyt hotelliaamupalalle. Tämän vuoden ensimmäinen päivä kuitenkin päästiin aloittamaan sen voimin. Hyvää oli ja reissu muutenkin oli onnistunutta vaihtelua aikaisempiin uusiin vuosiin.