JUTTUA RIPSIENPIDENNYKSISTÄ

Heissan ja hyvää lauantaita! Niinkuin monet teistä varmaankin tietää, mulla on ollut erilaisia ripsienpidennyksiä jo vuodesta 2012. Oon kokeillut niin normaaleja, kuin volyymiripsiäkin ja molemmista eri pituuksia ja paksuuksia, sekä eripituisia huoltovälejä. Nopeasti laskettuna oon käynyt ainakin kuuden eri ripsiteknikon/kosmetologin luona laitattamassa räpsyjä kuntoon. Ripsien taso on muuttunut paikan vaihtuessa, joskus huonompaan ja joskus parempaan suuntaan. Toki oon pitänyt ajan kuluessa myös muutamia taukojakin, mutta joka kerta mieli on tehnyt mennä ottamaan ne taas uudestaan silmiin. Ripsienpidennykset on vaan niin kätevät!

Hyvintehdyt pidennykset piristävät ainakin omaa naamataulua huomattavasti ja on kiva herätä jo valmiiksi laitetun näköisenä. Useasti pidennysten kanssa lähdenkin muuten ilman meikkiä, jos ei ole tarvetta esimerkiksi peitevoiteelle. Lisäksi aamuisin säästyy hirmusti aikaa ja varsinkin mulle tuo on tärkeä seikka, sillä saatan olla joskus vähän laiska meikkaamisen suhteen. Muita hyviä puolia pidennyksissä on tietysti juuri se silmien näyttävyys.

Pieniä vähän huonompiakin juttuja toki löytyy. Jos silmiä kutittaa, ei oikein kunnolla voi alkaa hankaamaan. Muun silmämeikin laitto saattaa olla hankalaa ja esimerkiksi eyelinerin kanssa täytyy varoa, ettei sohi sillä kamalasti ripsiä. Saunassa käyntiä ei suositella pidennysten kanssa, vaikkakin oon kyllä itse useita kertoja etenkin kesäisin uhmannut tätä ohjetta. Tietenkin yksi huono puoli on myös se rahanmeno, mutta itse olen sitä mieltä, että hyvälle laittajalle toki mielellään maksaakin. Allergiset reaktiot / huonosti tehtyjen pidennysten jälkivauriot ovat sitten ihan oma juttunsa, joista mulla ei oikeastaan ole sen suurempaa omakohtaista kokemusta, joten jätän siitä aiheesta kirjoittamisen muille.


Kuvat ovat viimekesäisiä, jolloin minulla oli perinteiset ripsienpidennykset.
Yksi ripsiteknikko on ollut aivan ylitse muiden. Alkuvuonna hän kuitenkin jäi määrittelemättömälle tauolle ja sen jälkeen oonkin kokeillut kolmea eri paikkaa. Ja koska tuo lempparini ei tehnyt ollenkaan volyymejä, päätin hänen taukonsa alkaessa koittaa nyt sitten niitäkin ja sille tielle sitten jäinkin. Normaaleita ja volyymiripsiä verratessa jälkimmäiset ovat olleet siis mun suosikit juurikin tuuheutensa takia. Volyymejä oon otattanut vaan yhdellä tekijällä, mutta normaaleja sitten useammalla.

Tällä hetkellä mun silmissä viimeisiään vetelee siis volyymiripset. Alunperin oli tarkoitus mennä huoltoon vielä ensi viikolla ennen viikonloppumatkaa Tallinnaan, mutta en sitten saanutkaan huoltoaikaa, joten päätin, että nyt on taas tauon paikka ja aika antaa omien ripsien levätä. Ehkä marras-joulukuussa sitten on taas aika palata pidennysten pariin, mutta viimeistenkin kuitujen tiputtua silmistäni pärjätään sitten siihen asti ihan omilla ripsillä..


 


Tällaista asiaa tänään siis ripsienpidennyksistä. Oon saanut näiden vuosien aikana monia kysymyksiä aiheesta niin blogin kommenttiboksissa, Ask.fm:ssä ja ihan kasvotustenkin, joten toivottavasti tämä helpotti edes jotakuta. Toki kysymyksiä saa edelleen heittää, vastaan niihin mielelläni!