YKSINKERTAINEN HERKKU

Torstaina mun teki niin paljon mieli jotain makeaa, että päätin lähteä kauppaan ostamaan jotain pientä ja hyvää. Matkalla sinne muistin kuitenkin, että Jatan JATTAPAULIINA blogissa hän just hetki sitten oli suositellut helppoa ja hyvää reseptiä, mitä olin ajatellut jossain välissä kesää vielä itsekin kokeilevani. No, päätinkin sitten ostaa siihen tarvittavat ainekset ja soveltaa Jatan reseptiä hieman. 

Valmis torttupohja arvelutti myös mua, mutta se osoittautuikin ihan kelpovalinnaksi tähän herkkuun! Kaikenkaikkiaan tarvitset siis valmiin torttupohjan (toki sen voi tehdä myös itse), maitoa, vaniljasokeria, rahkaa tai/ja kuohukermaa, banaania ja päälle vielä omavalintaisia marjoja tai vaikka hedelmiä

Eli siis kannattaa aloittaa kostuttamalla pohja + reunat maidon ja vaniljasokerin yhdistelmällä ja sitten vatkata kerma jos sitä haluaa käyttää. Mä skippasin tällä kertaa kerman ja valitsin sen sijaan vaan Valion maustettua kuningatar -rahkaa sekoitettuna normaaliin maustamattomaan rahkaan ja pieneksi pilkottuun banaaniin. Sitten vaan levitetään rahkaseos pohjalle ja heitetään päälle marjoja/hedelmiä oman maun mukaan! Tuona päivänä meidän kaapista sattui löytymään mustikoita, vadelmia ja banaania, joten itse käytin niitä. 

Meidän perheessä syödään muutenkin paljon marjoja, joten tämä herkku oli jokaisen mieleen. Ei hassumpi resepti just esimerkiksi kesäpäivälle, milloin ei välttämättä halua viettää keittiössä montaa tuntia leipoen vaikkapa vieraita varten :-)

http://jattajenna.blogspot.fi/2016/07/maailman-helpoin-ja-yksinkertaisin.html 

^ Ylläolevasta linkistä löydätte vielä alkuperäisen Jatan reseptin ja ehkä hieman selvemmät ohjeetkin!