KATSAUS ASUIHIN

Tänään aattelin koota vähän tän vuoden asuja yhteen postaukseen. Näitä katsellessani voin niin todeta, että kovin erikoisia asuja ei oo tullut päälle laitettua tänäkään vuonna. Noh, mä en oo mikään mestari vaatteiden yhdistelyssä ja kaikenlisäksi oon vielä tosi mukavuudenhaluinen poikkeuspäiviä lukuunottamatta. 
Talvisten asukuvien määrästä päätellen voisin sanoa, että alkuvuodesta multa ei tainnut löytyä intoa asujen kuviksi tallentamiseen tai sitten en vaan pukeutunut sellaisiin vaatteisiin, mitkä oisin halunnut tännekin jakaa. Yksi tammikuinen asu tosin tästä kollaasista puuttuu, koska en jotenkaan näin jälkeenpäin siitä niin välittänytkään. Mun lemppariasu yllä olevasta kollaasista on ehdottomasti tuo wanhojen mekkoni, mutta jos noista normiasuista pitäisi valita, niin en oikeestaan osaa edes sanoa.Musta nämä kaikki kolme asukokonaisuutta näytti kivoilta. Tuo Nelliltä lainattu shortsipuku oli kivaa vaihtelua mun tyyliin niin malliltaan, kuin väriltäänkin! Mielellään huolisin ensi kesäksi omaan kaappiinkin jonkun samantyylisen vaatekappaleen.
Koska laitoin aiempaan kollaasiin mun wanhojen päivän asunkin, laitoin myös tähän tuon sadanrikkojais wild west asun. Syksyn vaatelemppareita on ehdottomasti ollut harmaa pitkä neule, sekä Vero Modan karvaliivi. Etenkin tuo liivi on tosi helposti yhdistettävissä moneen muuhun vaatteeseen, joten se todellakin sopii mun tyyliin!