KAUPUNGILLA

Tuntuu, että mulla on joka päivä nuo samat nahkahousut jalassa... Muutenkin oon kokenut armotonta vaatekriisiä jo muutaman kuukauden ajan. Kaipaisin niin paljon joitain uusia, erikoisempia vaatteita, mutten oo täältä Kouvolan kaupoista löytänyt pitkään aikaan oikeestaan mitään. Onneksi säästökuuri on nyt menossa ja kuukauden päästä pääsenkin Helsinkiin shoppailemaan :-) Ja kohtahan saa jo alkaa ostelemaan vaatteita kevääksi! 

Pitkästä aikaa kuumeilun ja koulustressin voitettuani päästiin tänään ottamaan kunnolla kuvia. Vaikka asu ei todellakaan oo mikään erityinen, tykkään näistä otoksista silti! Ja oli ihanaa, kun ei tarvinut ottaa kuvia kiiressä jäätymisen pelossa, kerrankin ei tullut kylmä.

Mulla starttaa huomenna viimeinen normaali viikko lukiossa, jännää.. Mutta siis tuun jossain välissä myöhemmin kertomaan enemmän mun kuulumisia, joten stay tuned! Tää oli vähän tällänen pikapostaus, jonka tarkoituksena oli vaan tulla jakamaan nämä tän päiväiset kuvat. Kirjoitus ei nyt oikein suju.. Mukavaa viikon alkua kuitenkin kaikille TAKKI Hilfiger HUIVI Cubus LAUKKU Primark HOUSUT Vero Moda KENGÄT Vagabond