KESÄKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Kuun alussa ennen ylppäreitä mä kävin otattamassa itselleni pitkästä aikaa geelikynnet. Tykästyin niihin taas ihan superpaljon, mutta harmikseni en niitä ehtinyt kauaa pitämään.. // Elämäni ensimmäisissä pääsykokeissa! // ... Ja lounastauko siellä :-) // Kokosin mun parhaalle ystävälle tuollaisen lahjakorin hänen synttäreiden, sekä valmistumisen kunniaksi <3 Vastaanotosta päätellen tais olla myös ihan onnistunut lahja! 

Ja sitten koitti se monesti hehkutettu päivä... Tässä oltiin jo menossa ottamaan musta kuvia. // Ja tällaisessa paikassahan niitä sitten napsittiin! Edellisessä postauksessa näittekin jo muutaman otoksen :-) // Juhlahumua ihanien ystävien seurassa <3 

Nättejä juhlakukkia!! // Pääsykokeet number 2.. Huomenna perjantaina tulee tosiaan tulokset ja lievästi sanottuna mua jännittää suht paljon!  // Niin hellyyttävä uusi koirakamu Jippu <3 Katsokaa nyt sitä! // Yksi kuva töistä, kun ensimmäisellä viikolla vietin päiviä kivassa päiväkodissa. 

Vaakunapiknik viikonloppu! Sain mun mielestä otettua aika hyvän kuvan Roope Salmisesta ;-) // Mun ihanat alkuillan seuralaiset, loppuajaksi myös muutama muu liittyi mukaan! // Kaija Koon & Sannin fiilistelyä

Yksi selfie tähän väliin! // Kesäkuussa kävin myös kokeilemassa Sinuhen sunnuntaibrunssin vanhempieni kanssa ja pakko kyllä sanoa, että ruoka oli tosi jees. Varmasti meen vielä uudelleenkin :-) // Vähän lisää herkuttelua.. // ... Ja tietysti shoppailua. H&M yllätti mut pitkästä aikaa ja siellä oli vaikka ja mitä kivaa, vaikka mukaan ei tällä kertaa tarttunutkaan paria paitaa enempää. Lompakko kiittää! 

Team Red vauhdissa ;-) Rakas Viveka <3 // Pientä baarikierrosta aloittelemassa poitsujen kanssa. Oli muuten kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut ja hauska ilta. // Lisää selfieitä ja yksi huulipunakokeilu pitkästä aikaa. // Asukuvia ei tosiaan oo nyt tullut juurikaan otettua muuten kuin näin puhelimella peilin kautta :-D Pitäis ehkä vähän ryhdistäytyä tässäkin asiassa kuhan pääsen kesälomille (ensi viikolla!!!)