KESÄKUUN PUHELINKUVATKesäkuun ensimmäisenä päivänä, heti maanantaina koulun loppumisen jälkeen, mulla alkoi kesätyöt. Töissä oli kiva olla ja kaikki mun työkaverit oli ihania! Nyt oon kuitenkin jo lomalla ja hyvä niin :-) // Kuun ekalla viikolla Nellillä oli inssi (jos toinenkin) ja läpi mentiin, onneksi. Heti samana päivänä oli lähdettävä ajelemaan tuon neidin kanssa. // Kevät/alkukesä on ollut meidän perheelle ja muulle suvulle tosi rankka. Äidin veli, mun rakas eno & kummi nukkui pois vaikean ja pitkään kestäneen sairauden (josta kirjoittelin tännekin puolelle muutama vuosi sitten) uuvuttamana. Mulla oli tämän tapahtuessa koeviikko meneillään ja kuten arvata saattaa, uusinnoissa nähdään kahden eri kokeen kanssa. En kuitenkaan säti itseäni siitä, koska tiedän, että tein parhaani näihin olosuhteisiin nähden, mutta se ei nyt vaan riittänyt. Kummisetä on nyt paremmassa paikassa, jonne saatoimme hänet kuun ekana viikonloppuna 

 

Hautajaisista kotiin päästyämme jouduttiinkin sitten lähtemään tämän meidän Oscarin kanssa eläinlääkäriin ja lopulta päädyttiin ihan eläinsairaalaan asti. Kieltämättä mua pelotti aivan kamalasti, koska en ollut ikinä nähnyt tuota rakasta otusta niin huonossa kunnossa, mitä tuolloin. Jouduttiin ottaa kamalasti kaikenlaisia erilaisia testejä, joiden tuloksia sitten ooteltiinkin monta seuraavaa päivää. // Ikävät asiat unohtuivat hetkeksi illemmalla, kun lähdettiin porukalla ajelemaan ja se teki kyllä noin rankan päivän jälkeen tosi hyvää! // Päädyttiin eräälle rannalle, missä melkein kukaan meistä ei ollut vielä käynyt. // Osuttiin paikalle ihanan auringonlaskun aikaan, toi oli ihan sairaan upee! // Tässä tää meijän ryhmä rämä :-)
Rakkaan Nepsun synttäreitä viettämässä kivalla porukalla mökillä! :-) Pikkuhiljaa oon alkanut jo tottumaan ajatukseen, että kohta me kaikki mun kaveripiiristä ollaan täysikäsiä, uskomatonta! Vaikka mulla meneekin vielä joulukuuhun asti... // Pullojen palautusreissulla ja Nellin tarjoamat safkat. // Kesäinen hapsupaita Vilasta. En ollut ostotilanteessa tästä paidasta aivan täysin varma ja sen jälkeen oon ollut menossa palauttamaan sitä jo useaan otteeseen, mutta viimeksi Jenni puhui mut ympäri :-D Nyt oikeestaan jo pidän tuosta enemmän ja mulla olikin se yhtenä päivänä Summer Upissakin päällä! // Iloinen minä ja pitkästä aikaa kihara tukka! Pääsispä pian kampaajalle..
Eräänä lauantaina pyörähdettiin pienen matkan päässä Joonaksen synttäreillä mökillä. Paikka oli ihan älyttömän ihanalla paikalla ja toi nätti maisema kruunasi illan! // Aiemmin mainitsemani testitulokset tulivat ja Osku saikin täysin terveenpaperit?! Huhhuh, positiivinen yllätys! Ilmeisesti siellä lääkärissä oli käynyt silloin aikaisemmin joku virhe, kun tällöin siellä epäiltiin vaikka ja mitä, mutta hyvä näin :-) // Väsynyt parempi puolisko nukahti syliin meidän katsellessa telkkaria :-D // Juhannus ja porukoiden loihtimat ruokatarjoilut! Ah saispa ton lautasen nyt naaman eteen..
Tässä vaiheessa oli tasan viisi päivää töitä jäljellä ja fiilikset oli jo aikalailla lomailun puolella :-) Valmistauduin vikaan työviikkoon siis Cosmon ja banskulettujen kanssa. // Tulevaa viikonloppua varten täytyi pitkin viikkoa tehdä pieniä valmisteluja ja äidin kanssa käytiinkin ostamassa molemmille clutchit (tai mitkälie pikkulaukut) lauantaita varten: mulle valkonen ja mamille harmaa samanlainen! // Instagramin puolelle pistin pientä sneakpeak -kuvaa mun asusta. Mekko on Bikbokista ja äsken mainitsemani clutch Haloselta.  // Tietenkin oli myös ihan pakko käydä otattamassa Juulilla taas geelikynnet. Nyt kynnet ovat jo irronneet, mutta noihan oli siis lähes samanlaiset, kuin mun vanhojen kynnet helmikuussa :-)
Nopeasti kului viimeiset työpäivät ja yhtäkkiä olinkin jo iloisena lomalla! // Hyvällä porukalla vieteltiin iltaa Nellillä, vaikkakaan me ei Aleksin kanssa voitukaan olla kovin myöhään seuraavan aamun herätyksen takia. Mukavaa oli silti! :-) // Ennen kotiinlähtöä napsittiin parit kuvat, joista tykkään kyllä kovasti!
VIHDOIN koitti Jennin & Tonin hääpäivä, mistä viime postaus kertookin vähän paremmin. Pitkästä aikaa piti ottaa selfie äidin kainalossa, kun oli ylimääräistä aikaa ennen kirkkoon lähtöä! //

Vastavihityt ihanuudet! Ai että, kaikki oli tuolloin niin onnellisia :-) // Mun häiden asu näkyykin tässä vähän paremmin, kuin aiemmassa sneakpeek -kuvassa. Kiharat oli jo vähän läsähtäneet sateen takia, mutta en antanut sen haitata juhlafiilistä :-) // Juhlapaikan terassilla Aleksin kainalossa!
Seuraavana aamuna häistä olikin sitten taas aikainen herätys ja lyhyehköjen yöunien jälkeen oli ruvettava vaan taas meikkaamaan ja kihartamaan hiuksia! Tuossa hetkessä kirosin hetken mielessäni naisena olemista, koska Aleksi sai mun laittautumisen ajan nukkua edelleen sikeästi peiton alla.. // Tosiaan meistä tuli ihanan Lucan kummeja! Kastetilaisuudessa siellä kaikkien edessä kyllä vähän jännitti, mutta kaikki meni tosi hyvin :-) Vaikka olinkin väsynyt, olin samaan aikaan tosi onnellinen  // Siinä se kummikirja sitten on! // Kivoja kesäkukkia. 
Viikonlopun jälkeen juhlat jatkuivat vielä, koska mulla oli heti maanantaina nimpparit :-D Sain porukoilta lahjaksi tollasen Guessin pienen kännykäpussukan tai mikskä tota voiskaan sanoa! // Mulla on edelleen hakusessa ne täydelliset farkkushortsit, vaikka näillä keleillä ei paljoa shortseja voikaan käyttää. Tuntuu vaan, että kaikki hyvin istuvat ja muutenkin kivat shortsit on jossain kiven alla.. // Treffattiin ennen Summer Uppiin lähtöä Jennin kanssa pienen shoppailun ja Coffarin merkeissä ja päästiin vaihtamaan kesäkuulumisia ja muita ''tyttöjen juttuja'' pitkästä aikaa! Hassua, kun koulussa nähdään aina joka päivä, mutta nyt kesän aikana näkemiset on jääneet tyhmän vähäiseksi. // Saaraa odotellessa oli aivan pakko käydä ostamassa lumipanttereita, koska ton Coffarin piirakkapalan jälkeen oli edelleen törkeä makeanhimo!