KOTIJUTTUJA

Niinkuin varmasti muistatte, about kuukausi sitten sain tietää saaneeni opiskelupaikan Lahden ammattikorkeakoulusta, mikä luonnollisesti tarkoitti samalla sitä, että tulen muuttamaan pois kotoa uuteen ympäristöön. Lähes heti koulupaikan varmistuttua alettiin mulle vuokrakämppää katselemaan ja se löytyi kuin löytyikin loppujen lopuksi jopa aika kivuttomasti. Kyseinen asunto oli toinen, jota käytiin katsomassa ja se iski minuun, sekä mukana olleisiin vanhempiini heti. Vuokrasopimus on kirjoitettu ja nyt odotellaan vaan itse muuttoa. Sitä ennen kuitenkin olen jo ja aion edelleen jatkaa kaikenmaailman huonekalujen ja sisustusjuttujen pyörittelyä mielessäni, minkä vuoksi ajattelin tämän postauksenkin toteuttaa. Näätte nyt vähän millaisista sisustusjutuista tykkään!  

 

Untitled #13

Tulevassa kämpässäni sekä olohuone, että keittiö ovat mielestäni just sopivan kokoisia, ei liian pieniä, mutta ei jättisuuriakaan. Tykkään etenkin keittiön ulkonäöstä paljon! Sinne olisi kuitenkin kaikenlaisten kodinkoneiden lisäksi hankittava vielä mm. ruokapöytä, jota oon nyt lähipäivinä jo vähän katsellutkin. Uskon, että pöytä tulee olemaan valkoinen, mutta tuoleista en vielä oikein tiedä. Keittiössä ois myös ihana olla joitain marmoriyksityiskohtia, tai sen kuvioinen keittiötaso, mutta ainakin seuraavassa kodissani se jää vielä haaveeksi. 

Olohuoneen isoin ostos, sohva, on myös vielä hankkimatta, mutta varteenotettavia vaihtoehtoja on kyllä jo tullut vastaan! Sen tarvisi ehdottomasti olla vuodesohva yövieraita ajatellen ja värimaailmaltaan harmaa, mieluiten vaalea sellainen. Sohvapöydän tahtoisin olevan ehkäpä jollain tapaa lasinen. Hopeat yksityiskohdat yhdistettynä juurikin lasiin ja harmaaseen näyttää myös mun silmään oikein kivalle. 

Untitled #14

Makuuhuone ei tule olemaan erityisen suuri, mutta en usko sen koosta aiheutuvan ongelmaa. Asia, mistä saattaa tulla vähän päänvaivaa on se, että tällä hetkellä mun vaatteet ovat kotikotona kolmessa eri vaatekaapissa, mutta Lahteen muuttaessa makkarissa on vain yksi vaatekaappi. Oon kuitenkin miettinyt hankkivani jonkinlaisen lipaston
vaatteiden säilytykseen, jos niiden kanssa muuten tulee ongelmia. Mun mielestä makuuhuoneen tulee olla tunnelmaltaan rauhallinen ja vaalea värimaailma sopiikin siksi myös sinne kivasti! Tottakai joitain värikkäämpiä yksityiskohtia saa olla ja haluankin kehystää sinne muutamia tärkeitä valokuvia elämän varrelta. 
 


Untitled #15

Mun unelmien kylpyhuoneessa jatkettaisiin myös aikalailla samanlaista sävymaailmaa. Pakko myöntää, etten oikeastaan muista miltä uuden kotini kylppäri näyttää, mutta uskon saavani siitäkin ihan viihtyisän näköisen :-) Gantin pyyhkeet ois ihanat!! Mutta kuten monet muutkin jutut tässä postauksessa, jäävät nekin vain haaveilun tasolle opiskelijabudjetin kanssa elellessä :-D