KUULUMISIA & ERÄS ASU YHDESSÄ KUVASSA

Moikka! Kevät on edennyt jo toukokuulle asti, vaikkakin tällä hetkellä ulkona sataa taivaan täydeltä vettä. Silti ajatus siitä, että tämän kuun lopulla päästään jo kesälomalle, helpottaa vähän pientä stressin poikasta tämän jakson kursseista ja ensi vuoden valinnoista. En voi käsittää, että syksyllä me ollaan jo abeja! Todellisuus iski päin kasvoja, kun jonkun aikaa sitten soviteltiin jo koulussa abivaatteita, sekä yo-lakkeja... 

Se niistä kouluhöpinöistä taas, en jaksaisi joka postauksessa valittaa kiireestä ja kamalasta määrästä tehtäviä :-D Mua harmittaa, kun en oo pystynyt panostamaan tähän blogiin täysillä moneen kuukauteen. Viime kuussakin sain väsättyä jopa kaksi postausta... Noh, toivotaan että kunnollinen motivaatio tätä touhua kohtaan palaisi pian, ja että saisin revittyä aikaakin jostain pian enemmän. Hetki sitten tullut kutsu siihen perinteiseen Indiedaysin tapahtumaan nostatti fiilistä, mutta mahdollisuutta sinne lähtemiseen mulla ei kuitenkaan ollut, joten tänäkään vuonna en sinne päätynyt. 

Elämä sujuu kaikenkaikkiaan ihan hyvin, oikeestaan tosi normaalisti. Oon ollut kavereiden, sekä Aleksin kanssa, käynyt elämäni ensimmäistä kertaa työhaastattelussa (pitäkää peukkuja!), lähtenyt katsomaan Robinia muutaman tunnin varoitusajalla, hoitanut koulujuttuja ja selvinnyt jo vapunkin vietosta. Mulle ei siis kuulu yhtään huonoa tai mitään kovin erikoista, elämä vaan rullailee tasaisesti eteenpäin omalla painollaan. 

Tämän viikon alussa suostuttelin äitin ottamaan musta parit asukuvat, mutta ilmeisesti kameran asetukset oli jotenkin epämääräiset ja tietenkin huomattiin se kunnolla vasta kuvaussession jälkeen, joten yllättäen kuvista ei sitten tullutkaan ihan toivotunlaisia... Koska en ollut kovin tyytyväinen tulokseen, päivänvalon saa tällä kertaa nähdä vain tuo yksi kuva, josta kuitenkin näkee vaatteetkin ihan suht hyvin. Yllätyin, kun kuvia ottaessa ei tullut t-paidassa edes kylmä, vaikka otettiinkin niitä jonkun aikaa! Ehkä se kesä siis oikeesti lähenee jo :-)