LÄHIAIKOJEN SUOSIKKEJA

♥ Abiristeilyltä oli tarkoitus hankkia uusi hajuvesi noiden hyllyssä lojuvien lähes tyhjien pullojen tilalle. Mun piti alunperin ostaa eräs Marc Jacobsin tuoksu, mutta just sitä tiettyä ei sitten ollutkaan, joten päädyin tuohon Dieselin Loverdoseen, enkä kyllä oo katunut hetkeäkään. Mulla on ollut samaa joskus ysiluokalla, mistä johtuen tosta tuli heti yläasteajat mieleen :-D Mutta jokatapauksessa tää on ihan lemppari!! 

♥ Oon jotenkin aina tykännyt matkustaa pitkiäkin matkoja niin autossa, junassa, kuin lentokoneessakin. On ihanaa kuunnella hyvää musiikkia ja katsella maisemia.. Senpä takia lähiaikojen roadtripit Lahteen ja Kotkaan parhaassa seurassa on ollu ihan huippuja, vaikka niillä ei mitään erityistä tarkoitusta oo ollutkaan. 

♥ Lyhyt tukka!! Jep, mä todella leikkautin mun hiuksia ihan kunnolla jo jonkun aikaa sitten. Mua muuallakin seuraavat varmasti onkin nähneet jo enemmänkin tätä uutta lookkia, mutta täällä blogissa en oo asiasta vielä maininnutkaan. Kuten varmaan muistatte, vielä hetki sitten olin sitä mieltä, etten missään nimessä voi toteuttaa tuota ideaa ennen ylppäreitä, mutta miten kävikään.. Tässä sitä ollaan nyt! Oon ollut supertyytyväinen, vaikka ei heti lyhennetty näitä ihan suoraan siihen pituuteen, mikä oli ensin tavoitteena. Tottakai välillä tulee ikävä sitä pitkää leijonanharjaa, mutta hiukset on kyllä nytkin jo ehtineet kasvaa. Katsotaan jatkanko lyhyemmällä mallilla vielä pitkäänkin, vai ryhdynkö taas kasvatushommiin.. Toivottavasti saan vähän parempia kuvia tännekin puolelle piakkoin, jotta näätte uutta tukkaa vielä paremmin.

♥ Risteilyltä tarttui mukaan myös paljon kehuttu Sensain meikkipuuteri. Kyseinen meikkijuttu oli mulla ollut ostoslistalla ties kuinka kauan, mutta päätin kuitenkin käyttää tunnollisesti loppuun Cliniquen vastaavan, ennen uuden ostoa. Tuo on kyllä tosi kiva ja just sopivan peittävä ainakin mun iholle. Oon viimeisen vuoden aikana ihan hurahtanut noihin meikkipuutereihin, enkä enää millään jaksaisi käyttää meikkivoidetta. Noh, ei onneksi tarviikaan :-) 

+

♥ Uudet siniset farkut x2 

♥ Spinning -tunnit & se fiilis niiden jälkeen!!

♥ JVG:n keikka viime perjantaina. Siis oon nähnyt ne niiiiin monta kertaa, mut en ikinä oo lähtenyt kotiin pettyneenä!