MIKÄ TEKEE MUT ONNELLISEKSI JUST NYT?

 ♥... Vain elämää & erityisesti Miklun päivä!! Tyyppi vaikuttaa jotenkin niin symppikseltä. 

♥... Reilun viikon päässä häämöttävä Himosviikonloppu ihanien luokkalaisten kanssa. On ne vaan yksinkertaisesti niin huippuja :-) 

♥... Viikonloppuna paikoilleen asetetut olkkarin verhot. En ois uskonu, että yhdet verhot voi vaikuttaa niin paljon.. 

 ♥... Tuo nätti syksy tuolla ulkona. Niin jees, ettei tää syksy oo ollut sadepäiviä täynnä! Ainakaan vielä.. 

♥... Jääkaappi täynnä ruokaa. Nyt omilleen muuton jälkeen täysinäistä jääkaappia ei oo näkynyt ihan joka päivä :-D 

♥...  Melkein kaikkien tän hetkisten koulutehtävien valmiiksi saaminen. Just äsken sain valmiiksi oman osuuteni eräästä ryhmäesseestä ja nyt voinkin hyvällä omallatunnolla keskittyä loppuillan muihin juttuihin. 

♥... Testimielessä ostettu parin euron Essencen huulipuna, joka paljastuikin yllättävän hyväksi. Lisäksi tykkään kyseisestä sävystä tosi paljon, joten ei hassumpi sijoitus haha. 

♥... Toissailtaiset jutustelut Tuulin kanssa ja suunnitelmat siitä, mitä kaikkea voitaisiin tehdä, kuhan saadaan tuo tyttö taas joulukuussa takaisin Suomeen :-)

 ♥... Viime viikon neljä päiväinen  vierailu kotikotona. Vaikka mitään ihmeellistä ohjelmaa ei ollut, tykkäsin silti olla taas hetken ajan Kouvolassa. Toki oli kuitenkin ihanaa palata myös takaisin omaan kotiin Lahteen.

♥... Haaveilu niin uusista vaatteista, matkustelusta, kuin sisustusjutuistakin.

 ♥... Tilaamani valokuvat, joita oon tässä nyt ihaillut jo hetken aikaa, En osaa vaan vielä päättää, mitä kuvia laittaisin kehyksiin esille. Niin paljon ihania muistoja, etten vaan kestä! 

♥... Ajatus siitä, että vaikka koulun alkamisesta ei oo vasta kun reilu kuukausi, oon silti tutustunut muutamaan niin hyvin, että tuntuu siltä, kun oltas tunnettu jo vuosia.. Tuntuu aivan sairaan hämmentävältä, että näin lyhyessä ajassa huomaa olevansa niin samalla aaltopituudella joidenkin ihmisten kanssa! Mutta mä en valita, en todellakaan. On ihanaa, kun huomaa vierellä olevan tollaisia sielunsiskoja ♥ Terkkuja tytöt!! 

♥... Huomiset vankilateemaiset bileet!! Käytiin eilen tyttöjen kanssa ostamassa vähän teemaan kuuluvia jutskia ja taidetaan kaikki olla ihan yhtä innoissamme.

Huippua lokakuuta tyypit!!