LOKAKUUN KÄNNYKKÄKUVATPitkästä aikaa tän tytön kainalossa Nellin mökillä iltaa viettämässä aivan kuukauden alussa <3 // Oskun kanssa pirtsakalla päivälenkillä silloin kun lehtiä vielä oli paljon maisemassa! // Juhlan kunniaksi haettiin vähän Arnoldsista donitseja kotiin. Nam! // Keskustassa näytti aivan ihanalle, joten oli pakko ottaa kuva! Noi värit oli upeat :-) 
Jälleen kerran tacovuokaa ruokana! En tiedä mitä tapahtui, mutta juurikin tolla kerralla mua alkoi jotenkin ällöttää tuo ruoka, enkä sen jälkeen oo ees voinut kuvitellakkaan tekeväni sitä enää. Ja samat fiilikset jatkuu.. // Uutta sohvaa etsimässä ja huonekalukauppoja kiertelemässä. Tuolla kävellessä iski kamala sisustus ja muuttokuume, mutta odotellaan nyt vielä vähän.. // Vero Modan syksyn asusteisiin tutustumista! Hitsi on muuten ikävä noita räpsyjä wääh. // Rakkaiden kanssa tehtiin hamppareita yks viikonloppu-ilta, superhyvää :-)  Hahaa, tolta mun hiukset näytti kampaamon penkissä hetken aikaa. Sain snäpissä säikäytettyä aika monet ton värin takia, mutta onneks se oli tosiaan vaan välivaihe! // Tässä sitten näkyykin kampaajakäynnin lopputulosta. Tykkään näistä hiuksista erityisesti kiharrettuna! // Banskulettuja on tullu tässä kuussa tehtyä aika useat kerrat. Ne on kyllä tosi hyvä ja helppo vaihtoehto esim. iltapalaksi. // Eräiden Vagabondin korkokenkien kuolausta.. Tällä kertaa talvikengiksi päätyi ne Palladiumit, mitkä näkyikin täällä jo aiemmin. Edelleen jossain tuolla takaraivossa ne korot kummittelee silti.. 


Yks mun lempiherkku viikonloppuisin on irtokarkit. Mun mielestä Prisman irtokarkkivalikoima on kaikista parhain näistä peruskaupoista, joten sinne mun on aina pakko päästä silloin, kun irtsareita tekee mieli. // Poikien kanssa käytiin yks sunnuntai pyörähtämässä Lahdessa autojuttujen takia. // Leipomisilta syyslomalla. Tässä kuussa on kyllä tullut herkuteltua tosi paljon.. 

Bikbokilla poolopaitaa metsästämässä! Onnekseni se vaalea yksilö sitten löytyikin lopulta :-) // Mun porukoilla on jonkinlainen addiktio kiinalaiseen ruokaan, joten aina kun ollaan menossa johonkin syömään, löydetään lähes poikkeuksetta aina itsemme kiinalaisesta ravintolasta. Mä oon vasta lähivuosina oppinut kunnolla syömään tuollaista ruokaa, mutta ihan hyvä niin. // Syyslomalla tosiaan käytiin Lappeenrannassa ja tultiin sitten Lahden kautta takaisin kotiin. Aina Lahdessa käydessä mun on ihan pakko päästä Mamma Mariaan ja sinnehän me päädyttiin tälläkin kertaa. Toi kanapasta on ihan lemppari! En vaan ikinä jaksa syödä kaikkea.. // Niitä Palladiumeja sovittelemassa. Oonko ainoo, joka laittaa aina poikaystävälle ja kavereille kuvaa kysyen mielipidettä jostain vaatteesta tai just vaikka kengistä ennenkö tekee ostopäätöksen? :-D Mä teen nykyään melkein aina niin, varsinkin jos on joku isompi sijoitus kyseessä tai oon muuten vaan vähän epävarma! 


Vaatekaappeja siivotessani löyty tälläsiä.. Mun ihan ekat lentispelipaidat on jossain ihan muualla piilossa, mutta nuo viimiset yksilöt oli ihan vaan mun urheiluvaatteiden seassa :-D Hassua, mutta mä kaipaan noita aikoja jonkun verran.. Muistan niin hyvin sen, kun lähes joka viikonloppu sai pukea ylleen pelivehkeet ja astua kentälle. Ehkä mä vielä joskus palaan ton lajin pariin jossain muodossa, ainakin vähän salaa toivon niin. // Ihania vaatteita Vero Modalla sovittelemassa torstaina! Siellä vierähtikin helposti yli kaksi tuntia :-D // Kerrankin Aleksi tiskasi ja mä sain maata sohvalla peiton alla lakujätskiä syöden. Parasta! // Kuvausreissulta tulossa tänään. Kuvia saatte nähdä varmasti jo huomenissa :-)