LOKAKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

 Syyskuun ekaa päivää viettelin Kouvolassa vierailun merkeissä. Paljon aikaa meni tuon rakkaan karvaturrin kanssa leikkiessä ja läheisten kanssa aikaa viettäen. // Samaisella reissulla käytiin myös vähän kuvailemassa syksyisiä kuvia, jotka onkin jo näkyneet täällä. // Opiskelijabileisiin lähdössä. Teemana oli vankila ja meidän jengi pukeutui poliiseiksi :-D Toi panta oli musta aika hauska löytö tohon teemaan, käsiraudoista nyt puhumattakaan! // Ihania tyttöjä! ♥

Yhtenä perjantaina sain Juulin mun vieraaksi Lahteen. Pyörittiin vähän kaupoilla ja käytiin kakuilla ennen iltajunaa kohti Kouvolaa :-) // Ihana syksy. Oispa ulkona vielä yhtä kivan näköistä, kuin vielä hetki sitten.. Sateet alkaa jo riittämään! // Muutamia kuvia taas napsimassa. // Lähiviikkojen aikana on tullut pyörittyä paljon jääkiekon parissa auttelemassa iskää uudessa liikkeessä.  

VIHDOIN koitti se paljon odotettu Himosviikonloppu!! Meillä oli 20 hengen porukalle varattuna paritalomökin molemmat puolet ja ratkaisu toimi (ainakin musta) tosi hyvin, eikä ollut ahdasta. Mökki oli muutenkin ihana! // Vähän ruoka- ja juomaostoksilla :-D Toi näky vähän nauratti.. // Rentoutumassa kera tytsyjen, ihan parasta!! ♥ // Twisterbooli oli superhyvää :-)

Pitkän ajan jälkeen taas koriskatsomossa! // Suklaanjakohommissa :-D // Pikainen visiitti Helsingissä I love me -messuilla. Fiiliksiä vierailulta voi lukea pari postausta taaksepäin, jos jostain syystä kirjoitus on mennyt ohi. 

Moikkaamassa mun serkun lapsia, jotka on täälläkin näkynyt muutamaan otteeseen. Lapset on vaan niin ihania!! // Ensilumikin ehti jo tulla viime viikolla. Tosin nyt siitä ei kyllä enää ole mitään jäljellä, yllätys yllätys... // Pientä neuleshoppailua äidin kanssa. Vihdoin löysin talveksi vaatteita kaksinkappalein, joten vaatekriisit on edes hetkeksi vähän helpompia selättää :-D // Tukka taas kuosissa ja uusi neule päällä on helppo hymyillä! Kiitos Nelli taas kivoista hiuksista :-) 

Perinteiset ruokatreffailut kera Juulin! Naurettiin, kun mietittiin, että me kyllä aina syödään, kun nähdään.. // Lomaviikolla eksyin muutamaankin otteeseen koriksen lisäksi myös jääkiekkokatsomoon. Mikäs siinä! // Äidin makutuomarina uusia silmälaseja katselemassa. Niin ois tehnyt mieli itsekin sovitella uusia kehyksiä, mutta jätin sen toiseen kertaan. // Mulla on päällä aivan tajuton matkakuume.. Monena päivänä on tullut selattua matkatoimistojen lomakohteita ja hotelleita. Pääsispä taas pian lähtemään jonnekin! Vaikkakaan en usko, että seuraava reissu on ihan heti tulossa.

Viikonloppuna ainakin mun Snapchat täyttyi kavereiden ja tuttavien halloween bileistä ja meiningeistä, kun itse chillasin kotona ilman meikkiä ja mitään pläänejä :-D Tarkemmin miettien mä en oikein ikinä oo viettänyt halloweenia sen kummemmin, joitain lapsena koettuja naamiaisjuttuja lukuunottamatta. Ehkä ensi vuonna sitten, kuka tietää?! ;-) // Jo kauan oon halunnut päästä lukemaan tuota kyseistä kirjaa ja vihdoin viime viikolla sain sen käsiini. Oon lukenut nyt reilut sata sivua, joten vielä on paljon luettavaa jäljellä. Mähän en siis nykyään oo enään mikään lukutoukka, mutta just ton tyyliset kirjat kiinnostaa. Seuraavaksi aion hankkia JVG:n kirjan :-) // Eilen saavuin taas lomilta Kouvolasta takaisin tänne Lahteen ja vaikka viikko meni kivasti kotikotona, on aina myös kiva tulla takaisin tänne! // Oon aivan ihastunut mun uuteen kalenteriin, joka eilen kotiin tullessa odotti täällä mua. Eilisessä postauksessa lisää tuosta, jos itse suunnittelemat kalenterit kiinnostaa :-) 

 

Superia vuoden toiseksi viimeistä kuukautta, huomenna starttaavaa marraskuuta!! ♥