LONG TIME NO SEEReilun parin viikon blogitauon jälkeen on ihana taas palata tänne kirjoittelemaan! Tässä lähipäivien aikana mun läppäri ei oo ollu pariin otteeseen ihan kunnossa, mutta nyt se taas pelaa. Myös työt ja muu elämä on ollut mulle etusijalla tän blogin sijaan ja tännehän yleensä kuuluu kirjoitella silloin, kun mieli tekee. Nyt kuitenkin yritetään taas pysyä paremmassa postailutahdissa...
Juhannusta vietin viikko sitten mm. perjantaina kokkoa katsellen ja hyvin syöden ja juoden kavereiden, perheen, sekä Aleksin seurassa. Lauantaina sitten lähdettiinkin pienellä porukalla ihan extempore mökkeilemään. Kokonaisuudessaan oli todella ihana ja onnistunut jussiviikonloppu ja vielä ilman sen suurempia kommelluksia!
Kesäkuu on mennyt ihan sairaan nopeasti töitä tehden ja viikonloppuisin muualla lentäen.. Eilenkin oltiin aamusta iltaan reissussa, mistä esimerkiksi mua Instagramissa seuraavat saattavatkin tietää jo. Eilisiä kuvia postailen kuitenkin vasta myöhemmin, joten palataan päivään silloin. Huomenna koittaa mun viimeinen työpäivä, jonka jälkeen siirryn ihan oikeasti kesälomalle loppukesäksi, kunnes lukioelämä taas elokuussa starttaa. Työpäivät ovat menneet nopeasti ja hauskasti, mutta loma tulee kyllä ihan tarpeeseen! Nyt suuntaan nimpparilounaalle, joten laters :-)