MILLAINEN SNÄPPÄÄJÄ OLEN?

Oon varmaan aiemminkin sanonut tän, mutta Snapchat on kyllä noussut lähivuosina yhdeksi mun suosikkisovellukseksi. Sitä kautta, tai sen ''avulla'' oon jopa tutustunut muutamiin ihmisiin, joten pisteet siitä Snäpille :-D Varmaan ainoa miinuspuoli koko sovelluksessa on mun mielestä se, että se vie akkua ihan sairaasti akkua tosi pienessä ajassa. 

Monesti oon saanut kuulla siitä, että kännykkäkuvapostaukset on jopa blogien parhaimpia postauksia. Tällä kertaa ajattelin siis näyttää teille taas pitkästä aikaa mun Snapchat julkaisuja, sillä ne perinteiset kännykkäkuvathan tulevat mun blogissa aina joka kuukauden viimeisenä päivänä. Päätin kuitenkin lisätä tähän katsaukseen pienen extran ja kertoa, millainen snäppääjä itse olen. 

 Oon snäppääjä joka...

- Ei yleensä snäppäile päivässä kuin max muutaman jutun my storyyn, ellen oo esimerkiksi festareilla tai muunlaisessa ''poikkeustilanteessa'' :-D Tosin joskus on päiviä, kun innostun muuten vaan.. Myös joskus viihteellä ollessa saattaa snäppäily riistäytyä käsistä.. 

- Päivittelee muutamia poikkeuksia lukuunottamatta mielummin kuvia, kuin videoita.

- Tykkää pistää snäppeihin geofilttereitä, varsinkin uusissa paikoissa.

- Snäppää hyville kavereille välillä ihan random videoita tai kuvia. Yleensä oon niissä niin ruma, kuin mahdollista :-D Kukapa ei muka lähettäisi kavereille kunnon kaksarikuvia?! 

- Leikkii filttereillä itsekseen tai kavereiden kanssa, vaikkei otokset aina päätyisikään julkiseksi asti.

- Tykkää kuvata erilaisia ruoka-annoksia.

- Seurailee kyseisen sovelluksen kautta myös täysin tuntemattomia ihmisiä.

 

- Jakaa välillä throwback -kuvia.

- Lisää yleensä jokaiseen kuvaan edes jonkinlaisen tekstin. 

- Rakastan kuvata meidän koiraa, Oskua. Varsinkin tietyille ihmisille lähtee Snäpissä kunnon pommitukset aina, kun oon kotikotona Kouvolassa :-D

-  Ei kuvaa itseään videolla ja poseeraa samalla jonkin biisin soidessa taustalla.. Musta kyseiset videot Snäpissä on niin turhia!

- Ei ikinä itse tee mitään kokkailuja tai jaa reseptejä siellä.

- Mutta tykkään kuitenkin katsoa muiden kokkailuja tai reseptejä tätä kautta!

- Snäppää usein vahingossa ihmisille, joille kyseinen snäppi ei ollut tarkoitettu :-D Joskus kestää hetki edes tajuta, ettei kyseinen snäppi nyt mennyt ihan oikeaan osoitteeseen.  Viimeistään, kun sieltä tulee takaisin snäppejä, kuten ''täh'' ''mitä'', ymmärrän tilanteen. 

- Rakastaa kuvata ihania maisemakuvia, kuten auringon laskuja.

- Kuuntelee / katsoo muiden my storyja aamuisin samalla, kun esimerkiksi meikkaan.

- Tykkää leikkiä myös aika-ajoin bitmojilla ja laittaa sen erilaisia versioita snäppeihin.