MÄ OON LOMALLA

Moikka taas pitkästä aikaa! Viime postauksesta on ihan huomaamatta kulunut jo yli kolme viikkoa. Vähän hassua, kuinka nopeesti helmikuu onkaan kulunut.  Paljon on tapahtunut ja oon ollut melkein kokoajan menossa! Perjantaina alkaneen hiihtoloman ansiosta nyt mulla on aikaa taas olla vaan ja rentoutua :-)

Pari viikkoa sitten oli se lukiolaisten ''juhlaviikko'', eli oli potkiaisia, penkkareita ja tottakai ne wanhojentanssit! Lisäksi mulla oli kampaajaa, ripsienlaittoa, koekampausta, kynsienlaittoa jne, eli kiirettä tosiaan oli... Ja kaikki tämä vain sitä yhtä ja ainoaa päivää varten, mikä meni kuitenkin älyttömän nopeasti ohi. Tansseja ennen oli kuitenkin potkiaiset ja penkkarit ja ne oli molemmat ihan mahtavia! Hullua aatella, että me ollaan nyt koulun vanhimmat.. 

Perjantai 13.päivänä mä tanssin siis wanhat ja päivä sujui aamuyöhön asti aivan loistavasti! Olin ja oon edelleen niin onnellinen, että oon yksi niistä, joka tollasen päivän saa kokea :-) Nää on näitä lukion parhaita puolia! Enemmän kerron sitten ihan omassa postauksessa, kuhan saan kaikki kuvat haalittua itselleni. Lyhyesti sanottuna päivä oli ikimuistoinen ja helposti lukeutuu yhdeksi parhaista! Malttakaahan odottaa vielä hetki postausta tuosta päivästä :-) 

Tänään mulla alkoi virallisesti siis loma ja se kyllä tuli enemmän kuin tarpeeseen! Vaikka tälläkin viikolla mun on pakko uhrata vähän aikaa koulujutuille, on silti niin ihanaa lomailla. Heti ekana lomapäivänä lähdettiin porukoiden kanssa jo perinteeksi muodostuneelle ostosreissulle Lahteen! Vaikka tällä kertaa mukaan ei tarttunut mitään kyniä ja yhtä Bikbokin paitaa kummempaa, niin oli virkistävää vaihtaa maisemaa hetkeksi. Ja käytiinhän me myös Mamma Mariassa syömässä, mikä sekin on alkanut jo vähän muodostua perinteeksi :-)

Mulle kävi tänä aamuna vähän hassu juttu, kun olin valitsemassa vaatteita päivälle. Löysin mun kaapista tuon mustan villakangastakin, jonka iskä on mulle ostanut valehtelematta vitosluokan hiihtolomalla... Me molemmat muistetaan tuo reissu edelleen ja mikä parasta, takki mahtuu siis mulle edelleen erittäin hyvin :-D No mikäs siinä, mun onkin ollut tarkoitus etsiä jotakin tuon tapaista takkia! Takin kaveriksi pääsi Ginan vanhat farkut ja Bikbokin musta paita, mikä nyt ei juurikaan noista kuvista erotu. Jalkaan pääsi pitkästä aikaa nuo kiilakorot :-) Ei ihmeempiä juttuja, mutta asu miellytti mun silmää ja viihdyin siinä hyvin! 


Palataan seuraavaksi toivottavasti jo tällä viikolla, noi kolmen viikon tauot ei oo se mun juttu!