MAALISKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Tämän kuun kännykkäkuvapostaus tulee poikkeuksellisesti jo tänään, koska mulla on huomenna päivä lähes täynnä ohjelmaa, joten en oo varma oisinko ehtinyt tätä silloin julkaista. Olkaa hyvät siis :-) 

Hommattiin äidin kanssa ihan itse meille naistenpäiväkukat, jotta varmasti ne tulee sitten kanssa saatua :-D // Kuun aikana oon asioinut tavallista enemmän terveysasemalla allergiajuttujen takia. Viime viikolla vihdoin sain tulokset ja multa löytyi yllättäen jopa 8 (!!) eri allergiaa.. Nyt on ainakin lääkkeet kohdillaan! // Oon myös ihastunut uudelleen spinningiin, varsinkin aamuisin se on paras startti päivälle. // Aurinkolasit ekaa kertaa naamalla tänä keväänä! Upeita säitä kyllä ollut nyt lähiaikoina, kesää odotellen.. 

Ihanan Pastel Beautyn ylläripaketin sisältöä, josta teinkin tarkempaa postausta aiemmin. Mee ihmeessä kurkkaamaan jos kiinnostaa! // Ihanan aurinkoinen lenkkisää <3 // Meillä oli hetki sitten hoitokoira päivän ajan, oli jännää. Osku ja Aatu ei kyllä juurikaan tulleet toimeen, mutta päivä sujui ihan leppoisasti siitäkin huolimatta. // Ja sitten ihan meidän oman hauvan odottelua trimmauksesta :-D Piti käyttää aika hyväksi psykan lukemiseen..

Eräs päivä oli entistä enemmän ihana tulla kotiin, kun äiti oli just tehnyt korvapuusteja. Niin herkkutuoksu ja maku.. // Asua viime perjantailta, joka näkyikin jo aiemmassa postauksessa paremmin. Samaisen illan Antti Tuisku -suunnitelmat kariutuivat, joten lähdettiinkin sitten Lahteen syömään Pancho Villaan. Ei huono kokemus sekään! // Lauantaina oltiin puolestaan vähän viihteellä kamujen kanssa. Se teki kyllä kieltämättä hyvää, vaikka aamuyöstä mun jalat olikin ihan tohjona kiilakorkojen takia ja allergialääkkeistä johtuva väsymyskin painoi jo hieman päälle. Kivaa oli kuitenkin kaikesta huolimatta ja oli älyttömän hauskaa laittautua pitkästä aikaa ihan kunnolla :-) // Viimeiset ylioppilaskirjotukset oli tänään ja ei voi muuta sanoa, kun että huhhuh.. Kuuden esseen teko kesti mulla sinne puol kolmeen asti, aikamoinen urakka kieltämättä. Mutta nyt kaikki on ohi ja ensi viikolla häämöttävä risteily odottaa. Me ollaan niin ansaittu se!! 

 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla