MAALISKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

1. Maaliskuun ekoina päivinä juhlittiin afterski bileiden merkeissä ihanien luokkalaisten kanssa (jotka ei todellakaan näy kaikki tuossa kuvassa..) :-) 2. Eräs perjantai lähdettiin Espooseen katsomaan korista. Oli kyllä kivaa vaihtelua! 3. Viimeinen varsinainen kisailta. Sää oli tosi hyvä, vaikka vähän kylmä meinasi välillä tulla. 4. Näitä ilotulituksia ootetiin tyttöjen kanssa pieni ikuisuus ja onneksi ootettiinkin! Ilotulitus oli ehkä hienoin, mitä oon ikinä nähnyt :-) 

1. Maailman rakkain pieni karvapallo ♥ 2. Helsinkipäivä kera tuon kuvassa olevan blondin ;-) 3. Käytiin Kampissa syömässä ja söin parhaimia bataattiranuja i-k-i-n-ä!! 4. Ekaa kertaa mulle käytiin myös Lushin liikkeessä. Kauppa oli täynnä jos jonkinlaisia ihania juttuja, mutta tällä kertaa mitään ei lähtenyt mukaan. 

1. Spa day & pitkästä aikaa kasvonaamiohommia!  2. Lenkkisäät on lähiaikoina olleet superhyviä ja ulkona on tullut urheiltua useampanakin päivänä tässä kuussa :-) 3. Bongattiin kauniita kukkia shoppailun lomassa, joten oli pakko napata kuva.. 4. Kuvailut blogiin on nyt talven aikana jääneet säälittävän vähälle, mutta ehkä kevät ja kesän tulo taas saa senkin puolen eloon. 

1. Muutama viikko sitten oltiin koko yö kuskina yhdessä Tuulin kanssa ja seuraavana päivänä odotti ihana brunssi. Vähän meinasi olla väsyneitä tyttöjä, mutta selvittiin :-) 2. Chilli lauantai-ilta lempparityyppien ja kunnon herkkujen kanssa. 3. Kaunis auringonlasku Lahteen palatessa, vaikkei se niinkään tässä kuvassa pääse oikeuksiinsa :-D 4. Tämä kuva on nyt ajallisesti vähän väärässä paikassa, mutta menkööt! Tosiaan yllätettiin eräs meidän luokkalainen tällä viikolla koulussa hänen synttäreidensä kunniaksi. Oli superhyvää synttärikakkua ja yllätyksen kohdekin taisi ilahtua!

1. Vihdoin koitti ne kauan odotetut Aleksanterinkadun Approt, jonne lähdettiin isolla porukalla ja hyvillä fiiliksillä kiertelemään! Alkuillasta osa meistä uskaltautui karaokehommiinkin. 2. Ensimmäinen approtutkinto suoritettuna! 3. Näiden ihanien vieressä on helppo hymyillä ♥ 4. Illan aikana tsekattiin myös Reino Nordinin keikka, vaikka tuossa kohtaa alkoikin olemaan vähän tukalat oltavat, koska baari oli niin täysi.. Kuitenkin kaikenkaikkiaan oli älyttömän hauska ilta!