MAANANTAIFIILIKSET

Mulla on erittäin kiva viikonloppu takana. Lauantain synttärit meni ihan huipputunnelmissa ja ilta sisälsi muunmuassa limusiinilla ajelua ympäri Kouvolaa, sekä vähän taikuutta ja hypnotisointia. Ei siis mitkään ihan perus synttärit! Ennen puoltayötä täysikäiset lähti sitten jatkamaan iltaansa baariin ja minä muiden alaikäisten joukossa kotiin nukkumaan. Haha, ehkä ihan hyvä niinkin! 

Tänään on sitten ollutkin vähän huonompi päivä. Me saatiin nimittäin tietää YTL:n viralliset tulokset syksyn ylppäreistä. Todella monet kaverit sai positiivisia yllätyksiä, kun numero olikin noussut yhden arvosanan, mutta mä jäinkin sitten pisteen päähän tavoitteestani. Sillä hetkellä mua suoraan sanottuna suututti, koska olin niin pettynyt itseeni. Ekaksi mulla tuli mieleen, että tuleekohan tuo vaikuttamaan paljonkin mun jatko-opiskeluihin hakuun, mutta selvitin asiaa erään kaverin kautta ja hänen kanssaan jutustelu rauhotti mua tosi paljon. Nyt ei enää harmita asia niin paljoa, sillä ajattelen nyt, että se oli vain yksi koe ja keväällä mulla on sitten vielä suurempi näytön paikka! Päätin kuitenkin, että tarvittaessa ja oman jaksamisen mukaan katson sitten ensi syksynä, jospa menisin arvosanaa korottamaan. Aina ei voi voittaa, mutta pää pystyyn ja kohti uusia haasteita! Sitten lähempänä lukion loppua ja seuraavaan kouluun hakua mä tuun varmasti kirjottamaan enemmän koko lukio-ajasta ja myöskin niistä tulevaisuuden suunnitelmista, joten aiheeseen tullaan palaamaan vielä syvällisemmin myöhemmin :-) 

Postauksen kuvituksena toimii tällä kertaa yksi ja ainut Oskun kanssa otettu kuva tuolla hurjan harmaassa säässä. Kuva nyt ei varsinaisesti liity postauksen aiheeseen mitenkään, mutta olkoot nyt tämän kerran! Koitan saada kuitenkin tässä lähiaikoina taas otettua tänne vähän tasokkaampaa matskua, sillä viimeaikaisten postauksien kuvat ovat olleet vähän mitä ovat, myönnettäköön. Teki vaan niin kovasti mieli tulla purkamaan heti tuo ylppäriasia tännekin, josko löytyisi vaikka kohtalotovereita? Kertokaa ihmeessä omia kokemuksia kommenttiboksiin, jos niitä löytyy! 


Mahtavaa alkanutta viikkoa vielä kaikille