MARRASKUUN KÄNNYKKÄKUVATÄidin synttäreinä, marraskuun 1.päivä me lähdettiin porukalla käymään Ikeassa. Ostettavaa oli paljon, mutta isompia huonekaluja ei kuitenkaan tuolta löydetty. Mä kuitenkin nappasin mukaan ihanan tuoksukynttilän, tuo tuoksuu oikeesti ihan mansikalle! Nyt jo useesti oon löytänyt itseni tuoksuttelemasta tota, hahah. // Tultiin Ikeasta Lahden kautta takaisin ja tarkoitus oli mennä meidän vakkaripaikkaan, Mamma Mariaan syömään. Se kuitenkin oli varattu täyteen, eikä me tietenkään oltu tajuttu tehdä samaa. Noh, me mentiin lähellä olevaan Santa Fehen, josta tulikin kertaheitolla lisäys mun suosikkiravintoloiden listalle! Tuo kyseinen annos oli niiiiin hyvää ja nyt nälkäisenä en edes pysty katsomaan sitä.. // Yhteiset päikkärit kera meidän pienen karvakuonon. Hauva makaa tälläkin hetkellä uskollisesti tossa vieressä, kun mä kirjoittelen postausta. // Vero Modan yhteistyöjuttuja kuvailemassa. Onneks äiti lähtee mun kanssa lähestulkoon aina ottamaan kuvia, kun vaan pyydän! 
Sinuhen wrapit on jotain niin parasta! Suosittelen käymään testaamassa, jos yhtään tekee mieli. Mä oon käynyt jo monet kerrat vetäsemässä saman setin ja se maistuu kyllä aina. Eikä oo ees pahan hintanen annos! // Vihdoin toisella yrityksellä sain teoriakokeenkin läpi.. Mua tosiaan jännitti ekalla kerralla niin paljon, että ei siitä kokeesta sitten mitään tullut. Harmitti silloin tosi paljon, koska harjoitukset kotona olivat menneet hienosti, mutta oikean tilanteen tullen sitten ei. Noh, toinen kerta toden sanoo ja silloin meninkin ihan jännittämättä paikan päälle ja hyväksytty koe sen seurauksena. // Jennin synttärit oli yksi paras juttu tässä kuussa. Tietenkin mä väsäsin neidille ison kortin valokuvien kera ja ilmeisesti hän siitä tykkäskin. Pakko kyllä sanoa, että onnistuin omasta mielestänikin ihan hyvin. // Juhlahumussa synttärisankarin kanssa <3 Tohon iltaan vois kyllä palata vielä uudestaankin.. 
Aleksin töiden ja kipeilyn vuoksi oltiin tässä kuussa hetken aikaa vähän pidempään erossa. Pitkästä aikaa toisen näkemisen kunniaks me mentiinkin sitten eräs maanantai syömään ja vähän shoppailemaan. Oli kyllä ihana ilta tuokin! // Tälläisenä, aika freshin näköisenä ja tukka kiharrettuna oon painellut menemään lähes joka päivä tässä kuussa. Kaipaan kyllä jo ihan kamalasti ripsiä, mutta onneksi aika on varattu jo ensi viikolle, can't wait!! Sit mä näytän taas ihan itselleni, kun katson peiliin, ainakin omasta mielestäni.. // Lukion vikat koulukuvat tuli postissa myös hetki sitten. Aluks mä en oikeen tiennyt mitä mieltä kuvasta oisin, mut kaiketi se on ihan jees. // Sain vihdoin muutaman päivän ajan käyttää mun Palladiumeja, vaikka tosin sekin hupi loppui lyhyeen, kun en tuolla kurassa niitä viitsi käyttää. 
Asukuvia lumisissa maisemissa ennen sunnuntaibrunssille menoa, nam. // Brunssin antimia.. Huh, mulla on oikeesti ihan tajuton nälkä just nyt. // Ravintolan edustalla oli myös ihana joulukuusi ja ennen pöytään ohjausta ihasteltiinkin sitten sitä. // Kuva mun sunnuntai-seuralaisen kanssa. Montakohan sunnuntaita oon todellisuudessa viettänytkään tän herran kanssa näiden kolmen ja puolen vuoden aikana? 
Tässä on SE laukku, josta oon puhunut niin täällä blogissa, kuin myös mun kavereille ja Aleksille jo ihan kyllästymiseen asti.. Toi ois vaan niin upea! Noh, ehkä vielä joskus :-) // Bikbokissa oli huimat alennukset Black Fridayn kunniaksi ja mä kävinkin viikonlopun aikana siellä piipahtamassa muistaakseni kolmekin kertaa, hups.. Sovituskopeille jonottaessa mua sattui jo käsiin, kun sovitettavia vaatteita oli niin paljon. // Näyttääkö tää shortsipuku tutulta? Alkusyksystä asukuvat samanlaisen yksilön kanssa julkaisin tänne blogiinkin, mutta silloin mulla tosiaan oli lainassa puku Nelliltä. Nyt huomasin kuitenkin samanlaisen alennuksessa ja vielä oikeaan kokoon, hintaan 9e, enkä voinut jättää sitä kauppaan! Mukaan viikonlopun aikana tarttui myös flanellipaita ja nahkahame, sekä Gina Tricotista yksi mekko loppuvuoden rientoihin. // Loppuviikolla kävin pitkästä aikaa moikkaamassa mummua lounaan ja leppoisan chillailun merkeissä ja hän laitto mulle mukaan konvehtirasian! Taisin sanoa säästäväni suklaat joulukuulle, mutta sori mummu, laatikko on nyt jo tyhjä eikä kuu edes ehtinyt alkaa.. Oon kyllä ihan järjetön kaikenmaailman herkkujen perään!