MARRASKUUN KÄNNYKKÄKUVAT

Marraskuun alussa oli pyhäinpäivä ja rakkaiden muistoksi vietiin kynttilöitä hautausmaille ja poltettiin niitä myös kotona  // En tiiä miks, mutta tää on jotenkin mun mielestä onnistunut kuva itestäni :-D Varmaan johtuu pinkistä huulista (vaihtelu virkistää) tai jotain..?! // Juhliminen on jäänyt viime aikoina vähemmälle, mutta näköjään ehdittiin tässä kuussa sitäkin! Rehellisesti sanottuna luulin tän olleen lokakuuta, mutta ei :-D Rakkaat tytöt ja kiva ilta!! // Isänpäivän kunniaksi tuli selailtua lapsuuskuvia ja löysin tän ihanan otoksen musta ja iskästä :-)

Yks tiistai muutama tunti kului jouluisia sisustusostoksia tyttöjen kanssa tehdessä. Mä haluisin niin paljon tänne mun luo valkoisen joulukuusen, mutta se paketti on Clas Ohlsonilla niin iso, etten pärjää sen kanssa edes bussiin saakka.. // Muutama viikko sitten torstaina treffasin mun pari serkkua täällä Lahdessa Mamma Mariassa. Ehdittiin vaihtaa kuulumisia ja ahtaa masut täyteen pizzaa ennen... // ... Elastisen keikkaa!! Oli superpiristävä ilta keskellä viikkoa. Keikka oli kokonaisuudessaan tosi hyvä ja energinen! // Vaikka sitä joulukuusta ei varmaankaan tuu ainakaan tänä vuonna mun kämppään, sain kuitenkin joulupalloja nätisti esille maljakkoon. 

Toi biisi on täyttä rakkautta. Yks tän vuoden ehdottomista lemppareista!  // Äiti ripusti vähän jouluvaloja meidän kotikodin pihalle ja jotenkin tykkään just noista ihan hirveesti. // Viime viikolla ehdin Kouvolassa ollessa nähdä taas Juulia  Oon kyllä niin kiitollinen niistä ihmisistä. jotka pysyy mun elämässä tiiviisti kaikesta muusta huolimatta. // Pitkästä aikaa kanasalaattia, ihan all time favourite! 

Siinä ois se mun eilisessä postauksessa hehkutettu kirppislöytö. En malta oottaa, että saan sen kunnolla käyttöön! // Lahden keskustan ihanat jouluvalot :-) Oli pakko napata kuva samalla, kun etsittiin meille ruokapaikkaa ympäri kaupunkia lauantai-iltana ilman pöytävarausta.. Voitte kuvitella kuinka hankalaa se oli :-D // Eilinen sää oli pakko käyttää hyväksi ja lähteä tenttiin lukemisen välissä pienelle kävelylle lähellä olevalle lenkkipolulle. Tosta auringosta vaan saa niin paljon energiaa ja hyvää fiilistä. // Eilen testailin nopsaan muutamia uusia huulituotteita, toivottavasti saan niitä vielä myöhemmin esiteltyä myös tälläkin puolella..

Nyt on valmistauduttava ja riennettävä kohti keskustaa, ollaan nimittäin vähän extempore menossa syömään pienellä porukalla :-) Parasta huomenna alkavaa joulukuuta kaikille, nauttikaa tästä joulunajasta