MISSÄ MUA VOI SEURATA?

En muista, oonko ikinä tehnyt tälläistä ''koostetta'' siitä, missä kaikkialla mun elämää ja menoa voi seurata. Koska mun bloggaustahti on säännöllisen epäsäännöllinen, kannattaa mun muutkin somet ottaa haltuun. Siispä tässä pieni infopaketti niistä :-) 

 INSTAGRAM & SNAPCHAT: petralaherto

Tykkään näistä kahdesta sovelluksesta eniten. Instagramin puolella oon suhteellisen tarkka siitä, mitä milloinkin sinne postaan, mutta Snäppiin taas eksyy usein mitä sekavampia kuvia ja videoita. Molempia päivittelen melko aktiivisesti, mutta toki joskus tulee kausia, kun mitään ei ilmesty näidenkään somejen puolelle. Kannattaa kuitenkin ihmeessä lisäillä mut (@petralaherto), jos et vielä sitä oo tehnyt! 

BLOGIN FACEBOOK -SIVUT: Petra Anniina 

Nämä tämän blogin omat Facebook -sivut eivät ole olleet kauaa pystyssä, mutta niiden luomisesta lähtien oon linkitellyt sinne aina uusimmat postaukset. Juuri muuta päivityksiä en oo tainnut ikinä julkaista, mutta voishan se olla hauska päivitellä tuonnekin joitain sellaisia juttuja, joita ei blogissa näy. 

BLOGLOVIN: Petra Anniina 

En oikein tiedä, käyttääkö porukka blogien seuraamiseen enää Bloglovinia, mutta mun blogi löytyy kuitenkin myös edelleen sieltä! Tykkään itse seurailla omia lemppariblogeja enemmän ihan vaan Bloggerin kautta, mutta käsittääkseni myöskään Bloglovin ei oo hassumpi tapa siihen. 

Tällaista tällä kertaa, toivottavasti tästä oli jotain hyötyä edes muutamalle teistä :-) Huomenna palaillaan tuttuun tapaan tammikuun kännykkäkuvien kanssa, joten laters!