MITÄ MUN SNAPCHATISSA TAPAHTUU?

Snapchat on yleistynyt ihan hirveesti pienessä hetkessä ja munkin on kyllä pakko myöntää, että koukutuin siihen aikoinaan itsekin tosi nopeasti! Tykkään seurailla siellä niin kavereiden ja tuttujen, kuin vähän vieraampienkin ihmisten mystoryja ja tottakai päivitän vaihtelevasti myös omaanikin. Musta tuntuu, että kesällä tuli päiviteltyä itse enemmän, varmaan johtuen siitä, että silloin oli paljon enemmän tekemistä ja menoja. Mua voi kuitenkin seurailla kyseisessä sovelluksessa ihan vapaasti ja mut löytääkin nimellä petralaherto. Mutta tässä nyt kuitenkin pieni katsaus mun menneisiin mystoryihin!


Jennin 18-vuotis synttärikortti, oli muuten ihan huiput bileet! // Taas kerran näitä kuvia kiinalaisesta ruoasta.. haha

Tästäkin on jo vähän aikaa, mut BlackFridayn alennuksista löysin pari kivaa juttua. Tosin yhtä niistä en vieläkään oo saanu puettua päälle, mut eiköhän sen tilaisuus tuu vielä.. ;-) // Paketoitiin Aleksin kanssa vähän joululahjoja rakkaille.

Aika nätti taivas joulukuun alkupuolella! Ei tosin ihan kuuhun sopiva lumimäärä.. // Mun kännykkäkuvapostausten perusteella osaattekin varmaan sanoa jo, mitkä kaks raflaa on mun lemppareita?! Ehkä ei tarvis joka postaukseen tunkea niin paljoa ruokakuvia.

Ilon & onnenpäivä, sain ripset takas!! // Mun synttärivalmisteluja juhlia edeltävänä päivänä :-)

 

Rakas :-) // Haha, mä ehdin ekaks ostaa nuo Palladiumit, mut eipä mennyt kauaa, niin äitinkin oli hankittava ne! Hyvä maku hänellä. 

Ihana Ida ja pakollinen tilannepäivitys, oltiin just saavuttu Ylläkselle!! Voisimpa palata tuohon hetkeen uusiks :-) // Ja viikko kului älyttömän nopeasti kaikkea kivaa puuhatessa, seuraavaksi olikin eessä pitkä kotimatka. 

Uutta vuotta juhlistettiin vielä varsinaisten juhlintojen jälkeen perheen ja ruoan parissa. // Mustavalkoisen filtterin lisäks en nykyään oikein muita enää käytäkkään, mutta tähän jotenkin sopi tuo filtteri tosi kivasti! Tää kuva taiskin olla jo kännykkäkuvissa, mut sanottakoon nyt vielä, että oltiin tosiaan siis meidän koululaisten yhteisissä kemuissa käymässä :-) 

Jo täälläkin näkynyt nuttura ja shoppailemaan lähtevä mä! // Pakolliset mätöt kipeenä ollessa.

 

Huh, ton hetken jälkeen onkin tullut ajeltua aika paljon. Ja hyvä niin! // Hetki sitten oltiin Nellillä viettämässä pitkästä aikaa laatuaikaa ihan vaan kaksistaan ruokaa laittaen, syöden ja jutellen :-) Mä kyllä tykkään tollasista rauhallisistakin illoista niiden menevienkin lisäksi!