MITEN KÄVIKÄÄN..

Haha, justhan mä sanoin muutama postaus taaksepäin, että aion seuraavien kuukausien ajan pärjätä ihan omilla ripsillä. No, en kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta varata huoltoaikaa eräältä (mulle) uudelta kosmetologilta, kun sain hänestä, sekä hänen kädenjäljestään niin hyvän vaikutelman. Tällä kertaa kävi näin, katsotaan sitten taas uusiksi näiden tiputtua! 

Viikko kirjoituksiin - huhhuh. Mulla ei oo niin suurta stressiä päällä, mitä olin odottanut. Toivon, ettei se iske sitten viimeisenä iltana tai perjantai - aamuna. On helpottavaa kuitenkin miettiä, että viikon päästä tähän aikaan ollaan jo voiton puolella :-) Nyt viikonloppuna ja alkuviikosta ois tarkotus vielä kertailla, mutta ainakaan torstaina en enää ajatellut lukea, vaan rentoudun ja valmistaudun perjantain koitokseen muilla tavoin. 

Nyt mulla on ruoka uunissa ja sen valmistuttua oon lähdössä ottamaan ihan kunnolla asukuvia, jospa tuo sade pysyisi pois edes sen aikaa. Palataan siis mahdollisesti uudestaan vielä tänään, on meinaan ainakin mun mielestä tulossa kivoja juttuja  teillekin!