MUST HANKINNAT KEVÄÄLLE

Kuten aiemmin mainitsinkin, oon jo täysin uppoutunut kevään vaate-, asuste- ja kosmetiikkahankintojen miettimiseen, vaikka tiedostan sen olevan vielä ehkä hieman liian aikaista. Kuitenkin helmikuun ensimmäisen päivän kunniaksi haluaisin avata tän hetkisiä ''must have juttuja'' teillekin :-) Löytyykö teidän mielestä mitään samoja juttuja? 
1. Mun mielen syövereihin on jumiutunut jostain kumman syystä pakkomielle löytää täydellinen nuden sävyinen kevättakki. Aionkin tän viikon aikana käydä sovittamassa sitä edellisessä postauksessa vilahtavaa yksilöä! 

2. Selasin eräs päivä syksyn postauksia ja silmääni osui yhden Kouvolan Vero Modan kanssa yhteistyössä tehdyn postauksen ihana hattu.. Vielä silloin ajattelin, etten oo näitä hattuihmisiä, mutta nyt mielipide on vähän muuttunut ja saattaisinkin haluta lierillisen yksilön omaankin vaatekaappiin. Kyseiset hatuthan olivat pinnalla jo viime vuonna, löytyyköhän niitä enää mistään? 

3. Yhden mun lempparin, Better late than never -blogin ihana Essi vinkkas taannoin sellaisesta Facebook-ryhmästä, kuin Nordic Style & Beauty. Mähän tietysti liityin heti ryhmään ja hetken julkaisuja selaillessani jäin aika helposti koukkuun! Noh, ryhmän ansiosta oon taas hurahtanut lisää meikkeihin ja tekis kokoajan mieli ostaa niitä! Seuraavana ostoslistalla on sielläkin paljon hehkutetut Macin huulipunat ja huultenrajauskynät. Onneksi reissu Helsinkiin on tulossa kuun lopussa, niin saan tämän tarpeen hoidettua ihan pian.. Voin vaan kuvitella, kuinka vaikeaa niistä sävyistä on valita!

4. Kirjoitusjännitystä selättäessä oon ehtinyt myös katsella sitä ''THE mekkoa'' mahdollisiin kesäkuun ylppäreihin. Mulla alkaa pikkuhiljaa olemaan edes jonkunlainen tarkempi visio päässäni, enää tarvii vaan löytää just se täydellinen mekko.. Ja lakki! Sekä tosiaan myös läpäistä ne kirjoitukset..

5. Tajusin tuossa viime viikolla, etten omista lähes yhtäkään vaaleaa yläosaa. Hakusessa ois siis kevättä silmällä pitäen vaaleat, kivan raikkaat yläosat.

6. Kuten tiedättekin jo, toivoin vähän salaa synttäreiksi tai joululahjaksi Michael Korssin pikkulaukkua. Kyseessä ei siis ole tuo kuvanmukainen yksilö, vaan eräs toinen malli. Täältä päin laukku on kuitenkin ollut loppu jo tovin, enkä tiedä raaskinko tilata sitä kalliimpaan hintaan netistä. Se ois kyllä ihan täydellinen pikkulaukku ja varmaan ihan monen vuoden mittainen pikkusijoitus!

 Oikein ihanaa helmikuun alkua, ja tsemppiä mahdolliseen koeviikkoon