MUST HAVE

Heips! Monessa blogissa on taas syksyn tullessa pyörinyt näitä inspis-kollaaseja, joten eiköhän munkin tehnyt mieli tehdä omani! Pidemmittä puheitta itse postauksen aiheeseen.. Tässä loppukesän/alkusyksyn aikana oon ihastunut kamalasti muunmuassa tossa kollaasissa oleviin juttuihin! Toki tossa on myös pitkäaikaisempia asioita, mitä en oo vaan vielä saanut ostettua tai en muuten vaan ole löytänyt täydellistä yksilöä. Mutta esimerkiksi oon vasta tässä lähiaikoina tykästynyt vaaleanpunaiseen enemmän, etenkin kaikenlaisissa paidoissa ja neuleissa se väri toimii mun silmään erityisen kivasti. Kanssa tollaset vaaleansävyiset solmittavat tai kiedottavat neuleet olis tosi kiva lisäys mun vaatekaappeihin! Myös uudet farkut, etenkin tollaset tummemmat, revityt yksilöt olis tervetulleita tänne suuntaan, koska suurinosa mun Dr.denimeistä on hajoamisen partaalla, enkä uskalla käyttää niitä enää missään julkisilla paikoilla :-D Isot, mustat laukut kiehtoo mua kanssa tällä hetkellä tosi paljon, koska sellaista en itse vielä omistakaan ja ajattelen sen olevan kuitenkin vähän sellainen joka tytön must have juttu!

Ja koska aina saa haaveilla, uusi rannekello, nykyistä parempi meikkivoide, pari uutta kivan väristä kynsilakkaa ja talveksi joku paksu villakaulahuivi ei myöskään olis yhtään hassumpia juttuja! Tällä hetkellä kuitenkin pankkitilin saldo ei ole yhtään samaa mieltä näiden kaikkien asioiden ostamisesta, joten mun on tyydyttävä nyt vähän säästämään.. Tänään kuitenkin ostin vihdoin uuden lompakon, josta saatte kuvaa toivottavasti myöhemmin! :-) 


Mites siellä ruudun toisella puolella, onko teillä mielessä jotain hankittavia juttuja näin syksyksi tai talveksi? Kertokaa ihmeessä!