NIKE ROSHERUN

Heido! Pääsiäisloma tuli ja meni ja koulussa on lähtenyt uusi ja viimeinen jakso (ennen kesälomaa) rullailemaan eteenpäin ja pakko kyllä mainita, että aika rankka ja jopa vähän haastava loppurutistus tulossa. On pidettävä vaan edessä häämöttävä kesäloma mielessä ja jaksettava tsempata tämä lukion toinen vuosi loppuun asti! 

Nyt postauksen varsinaiseen aiheeseen, eli noihin uutukaisiin Nikeihin, jotka sain vihdoin eilen hakea postista. Tilasin siis pitkän harkinnan ja etsiskelyn jälkeen Stadiumin nettikaupasta Niken rosherunit perusmustana, ihan vaan sen takia etten kamalasti omista mitään mustia kenkiä ja kyllähän noi miellyttää ainakin mun silmää aika paljon :-) Nuo ihanuudet oli tänään ekaa kertaa käytössä ja onhan ne nyt ihan huippu hyvän tuntuiset jalassa! Jossain vaiheessa tuutte varmasti näkemään joitakin asukuvia noiden kanssa, mutta nyt lähipäivinä mulla tuskin on aikaa asukuvien ottoon tai muutenkaan kuvailuun, sillä loppuviikko on jo aikalailla buukattu täyteen ohjelmaa... 

Kuten äsken mainitsin, loppuviikko on täynnä menoa ja meininkiä, ihan kouluhommien ja muidenkin juttujen saralla. Kuhan näistä arkipäivien haasteista selvitään ensin, niin sitten lauantaina voidaankin keskittyä juhlimaan Artun 18-vuotissynttäreitä! Can't wait :-) 

Mitä mieltä ootte mun uusista kengistä? Iskeekö teihin yhtään? :-)