OODI UUSILLE SUOSIKKIHOUSUILLE

SEVEN NW SMOOTH COATED HOUSUT 

39.95€

VERO MODA

 

Nyt viimeistään tänä syksynä oon alkanut bongaamaa kaikenlaisia nahkaisia alaosia ihmisten päältä niin blogeissa, kun kaupungilla kulkiessakin. Lisäksi oon myös huomioinut, että esimerkiksi nahkahousut on aika helppo yhdistää lähes mihin tahansa yläosaan, sekä arjessa, että juhlassakin. Myös nahkahameita on näkynyt kaupassa jonkun verran, mutta ennen niihin perehtymistä mä päätin hankkia itselleni jonkinlaiset materiaaliltaan nahkaa jäljittelevät housut. 

Housujen osto on aina ollut mulle vähän vaikeaa, koska omistan aika lyhyet jalat ja sen verran paksut reidet, että tarjolla olevat koot ei aina oikein istu tarpeeksi hyvin joka puolelta. Yleensä joudun lopulta ostamaan liian pitkät housut ja käärimään sitten lahkeita sopivaksi. Vielä vaikeampaa housujen ostosta tekee sen, jos hakusessa ei ookaan mitkään täysin perusfarkut, vaan jotkut vähän erikoisemmat yksilöt.

Oon siis jo muutaman kuukauden ajan etsiskellyt tuollaisia ''nahkapintaisia'' pöksyjä omaan alaosavarastooni, mutta tarkkojen kriteerejen takia se ei sitten ookaan ollut ihan kamalan helppoa. Halusin nimittäin vihdoin ne täydellisesti istuvat, sekä oikean pituiset housut, koska en tahtonut taas maksaa turhaan ei-niin-täydellisistä housuista. Yhteistyöjuttujen takia menin sitten eräänä päivänä käymään Kouvolan Vero Modassa ja mulle iskettiinkin käteen nuo Sevenit! Luojan kiitos, sillä niistä tuli heittämällä mun suosikit ihan heti siitä hetkestä lähtien, kun sovituskopissa ne ekan kerran vetäisin jalkaan. Ne ovat nimittäin juuri sopivan pituiset, istuu hyvin, sekä on vielä kaikinpuolin korkeudeltaan ja malliltaan todella kivat. Enkä oo pitkään aikaan omistanut yhtä hyvältä päällä tuntuvia housuja! Niiden venyvä matsku tekee varmaan just sen, että ne on erittäin mukavan tuntuiset. 

Mulla on ollut nämä housut nyt reilun viikon ajan, enkä oo oikeestaan keksinyt mitään valittamista. Joten jos just sä siellä etsiskelet parhaillaan samantyylisia housuja, suosittelen kyllä käymään Vero Modassa sovittamassa noita Seveneitä! En usko, että tuut pettymään :-) Lisää kuvia housuista tässä, sekä tässä postauksessa! 

Pieni extra vielä tämän ylistyspuheen loppuun: Kouvolan Vero Modassa alkaa huomenna keskiviikkona kampanja, jossa saat -20% valitsemastasi yläosasta, kun sanot kassalla tän mun blogin ''Petra Anniina''!! Alennus koskee tällä kertaa siis vain yläosia. Liikkeestä löytyy varmasti jokaiselle jotakin, niin juhlatoppeja, kuin basic neuleitakin sun muuta, joten mee ihmeessä paikan päälle tsekkaamaan ja käyttämään alennus :-) Viimeinen mahdollisuus alennuksen saamiseen on perjantaina.